Vårfin!

Vår og sommerkolleksjonen kommer inn i hverdagen vår som et friskt pust. Deilige og myke plagg i jersey har energiske farger og sporty elementer i seg. Sammen med de klassiske modellene i lin/viskose passer de fint inn i i både en arbeids- og en avslappet fritidsgarderobe.

Moteverdenen kler seg i pepita ruter det neste halve året, og vi gir deg noen yndige og lette varianter. Noe er allerede på plass i butikken vår på Grünerløkka i Oslo og i nettbutikken. Resten kommer fortløpende utover i februar.

På bildet under ser du fra venstre 50 23 Jenna wrap dress, 90 36 Strawberry thief tunic, 50 25 Jenna wrap top med 90 38 Strawberry thief skirt og 50 24 Jenna square dress i fine sjøgrønne nyanser.

Hvordan finner jeg plagget jeg ser på forsiden? Skriv inn produktnavn etter nummer i FRISØKEFELTET i menyen øverst på siden og vi tar deg rett til produktet. For å se alle våre produkter, klikk på TIL PRODUKTER i menyen øverst på siden. 

Målskjema og størrelsesindikator finner du ved å velge farge/størrelse når du er inne på et produkt. Da kommer dette opp øverst i bildet sammen med materialinnhold. 

Hvordan finner jeg informasjon om netthandel og om oss? Klikk på MER som du finner øverst i menyen og deretter KUNDESERVICE og du vil finne svar :)

Sporty og feminin kjole i jersey med god elastikk og fint fall. Kontrastfarger i halsen og ermene gir kjolen en ekstra energi. Kjolen passer fint alle..
Sommer 2015, Viskose, Elastane, 40 grader finvask
Finnes i flere farger.
1 620.00 nok
Omslagskjole i jersey med god elastikk. Fargebildet er friskt og energisk. En super kjole fra tidlig vår til langt ut over sensommeren. Omslaget er br..
Sommer 2015, Viskose, Elastane, 30 grader finvask i maskin
Finnes i flere farger.
1 850.00 nok
Den fineste sommerkjolen! Laget i lett melert viskose som føles lett og kjølig mot huden og har et fint fall. Skjørtedelen er foret. Kjolen kan vaske..
Sommer 2015, Viskose, 40 grader finvask
Finnes i flere farger.
2 450.00 nok
Den fineste sommerkjolen! Laget i pepitarutete viskose som føles lett og kjølig mot huden og har et fint fall. Kjolen er i en farge, men materialet er..
Sommer 2015, Viskose, 30 grader finvask i maskin
Finnes i flere farger.
2 450.00 nok

Kontakt informasjon

  • Mette Møller AS
  • Akersbakken 10
  • 0172 OSLO

Følg oss