Summer Silk  og Summer Lace

er navnet på sommerens selskapskjoler. Lace kjolene er enkle, rene og klare i linjene sine. Tett skjæring i hals og ermhull balanserer godt med blondens forføreriske gjennomskinnelighet.  Silkekjolene i sin sobre og delikate fargeskala bølger rundt deg mens det mykt fanger lyset og gir kjolen et både eksklusivt og lekent preg. Begge seriene finner du her på nett og i butikken vår på Grünerløkka i Oslo (klikk på "våre butikker/fGrünerløkka" i menyen til venstre på siden for kart og åpningstider) 

636 Summer Love dress til 2550 ser du her i fargen pale olive og misty rose. Modellene passer godt til en frodig figur.

638 Summer lace dress kommer i et begrenset antall, så om du blir forelsket, er ikke dette tiden til å nøle! Modellene passer godt om du har en petite framtoning.Hvordan finner jeg plagget på forsiden? Skriv inn produktnavn i FRISØKEFELTET i menybaren øverst på siden og vi tar deg rett til produktet. For å se alle våre produkter, klikk på TIL PRODUKTER øverst i menybaren.

Målskjema og størrelsesindikator finner du når du er inne på et produkt og velger størrelse/farge (eks sort, 38). Da kommer dette opp øverst på siden sammen med hva plagget er laget av.

Informasjon om oss og netthandel? Klikk på MER i menybaren øverst på siden og du får en rekke valg som vil gi deg svar.

Leken og fin kjole med matt overdel og flytende silke i skjørtet. Kjolen er svingt i livet, men det er lagt til ledighet som du kan samle med beltet i..
Sommer 2015, Silk, Viskose, Håndvask, Rens
Finnes i flere farger.
2 550.00 nok
En liten sort kjole i myk blonde med stripete belte i fløyel og kantet med blanke bånd. veldig sør og Rock'n Roll på samme tid. Kjolen er ikke foret, ..
Sommer 2015, Polyamid, Viskose, Håndvask, Rens
2 100.00 nok
Leken og fin kjole med overdel i brodert silkechiffon og flytende silke i skjørtet. Kjolen er svingt i livet, men det er lagt til ledighet som du kan ..
Sommer 2015, Silk, Håndvask, Rens
Finnes i flere farger.
2 550.00 nok
En liten, søt og lys kjole i lett blonde med stripete strikkbelte i livet og kanter i silke. Kjolen er ikke foret, men sort underkjole følger med. Kj..
Sommer 2015, Bomull, Polyamid, Håndvask, Rens
2 100.00 nok