The Cardigans

Våre fine strikkejakker har kommet og er klare for dere her i nettbutikken og i butkken vår på Grünerløkka i Oslo (se kart og åpningstider under "våre butikker/" Grünerløkka i menyen til venstre.) De er lett og fine til alle sesongens underdeler og har en klar men nostalgisk fargeskala som passer fint til resten av kolleksjonens dempede toner.

På bildet under ser du 30 31 Thief Cardigan  sammen med F101 Linda skirt.

Hvordan finner jeg plagget jeg ser på forsiden? Skriv inn produktnavn etter nummer i FRISØKEFELTET i menyen øverst på siden og vi tar deg rett til produktet. For å se alle våre produkter, klikk på TIL PRODUKTER i menyen øverst på siden. 

Målskjema og størrelsesindikator finner du ved å velge farge/størrelse når du er inne på et produkt. Da kommer dette opp øverst i bildet sammen med materialinnhold. 

Hvordan finner jeg informasjon om netthandel og om oss? Klikk på MER som du finner øverst i menyen og deretter KUNDESERVICE og du vil finne svar :)

50-talls inspirert jakke strikket i smårutete mønster. Fargene kombinert med beige gjør jakken nostalgisk, mens den sorte strekene gir den energi. Den..
Sommer 2015, Ull, 30 grader ullvask i maskin
1 550.00 nok
Enkelt og lett utskrådd skjørt som sitter i livet. Nederkant er kantet med silkebånd. Kjolen er laget i visckose/lin som gir kjolen et fint fall og en..
Sommer 2015, Lin, Viskose, 40 grader finvask
Finnes i flere farger.
1 450.00 nok
50-talls inspirert. søt liten strikkejakke i ren ny ull. Lett og fin over alle sommerens kjoler. Fargene high rot, dill green og black er laget i mer..
Sommer 2015, Ull, 30 grader ullvask i maskin
Finnes i flere farger.
1 450.00 nok
Omslagskjole i jersey med god elastikk. Fargebildet er friskt og energisk. En super kjole fra tidlig vår til langt ut over sensommeren. Omslaget er br..
Sommer 2015, Viskose, Elastane, 30 grader finvask i maskin
Finnes i flere farger.
1 850.00 nok