Godt nytt år til alle!! Vintersalget er i gang og vi gir deg 30% på en god del av vinterkolleksjonen. I tillegg er fjorårets kolleksjon satt ned 50%. Ta en titt på bloggen for å se utvalgte herligheter. Sesongens kolleksjon finner du i butikken vår i Thorvald Meyersgate 32 på Grünerløkka i Oslo mens fjorårets er bare på nett. Det er dessverre ikke mulig å holde av salgsvarer.

Hvordan finner jeg plagget? Skriv inn produktnavn etter nummer i FRISØKEFELTET i menyen øverst på siden og vi tar deg rett til produktet. For å se alle være produkter, klikk på TIL PRODUKTER i menyen øverst på siden.

Målskjema og størrelsesindikator finner du ved å velge farge/størrelse når du er inne på et produkt. Da kommer dette opp øverst i bildet sammen med materialinnhold.


Dette skjerfet er håndstrikket i Sarajevo i garn fra Hillesvåg I Norge. Ganet heter pelsull fordi hårene er lange og ser ut som mohair. Skjerfet er lu..
Vinter 2014, Ull, Håndvask
Finnes i flere farger.
950.00 nok
Kjempefin kjole som har mange muligheter. Kjolen i seg selv er helt rett med båthals i strikket i enkelt lag merinoull. Belte som er sydd fast i siden..
Vinter 2014, Merinoull, 30 grader ullvask i maskin
Finnes i flere farger.
1 225.00 nok1 750.00
Klassisk, strikket kjole med smal overdel og klokkeform på skjørtet. De lange ermene krøller du enten oppover armene eller bretter dem opp. Kjolen er ..
Vinter 2014, Merinoull, 30 grader ullvask i maskin
Finnes i flere farger.
2 250.00 nok
Enkel og elegant kjole i silke. Kjolen er en firkant, så former du kjolen på den måten som passer deg best. Knyt beltet enkelt foran eller bak og du f..
Vinter 2014, Silk, Håndvask, Rens
Finnes i flere farger.
1 950.00 nok

Kontakt informasjon

Nyttig informasjon

Følg oss