SOMMER KOMMER!

Som solen i februar kommer de første bitene av vår og sommerkolleksjonen inn i hverdagen som et friskt pust. Deilige og myke plagg i jersey har energiske farger og sporty elementer i seg. Sammen med de klassiske modellene i lin/viskose passer de fint inn i i både en arbeids- og en avslappet fritidsgarderobe.

Moteverdenen kler seg i pepita ruter det neste halve året, og vi gir deg noen yndige og lette varianter. Noe er allerede på plass i butikken vår på Grünerløkka i Oslo og i nettbutikken. Resten kommer fortløpende utover i februar.

Klikk deg gjennom første del av kolleksjonen i billedkarusellen under.

Hvordan finner jeg plagget jeg ser på forsiden? Skriv inn produktnavn etter nummer i FRISØKEFELTET i menyen øverst på siden og vi tar deg rett til produktet. For å se alle våre produkter, klikk på TIL PRODUKTER i menyen øverst på siden. 

Målskjema og størrelsesindikator finner du ved å velge farge/størrelse når du er inne på et produkt. Da kommer dette opp øverst i bildet sammen med materialinnhold. 

Hvordan finner jeg informasjon om netthandel og om oss? Klikk på MER som du finner øverst i menyen og deretter KUNDESERVICE og du vil finne svar :)

Omslagstopp i jersey med god elastikk. En feminin og fin overdel som går fint til sesongens skjørt og bukser som aller hat en høy livlinje. Toppen kan..
Sommer 2015, Viskose, Elastane, 30 grader finvask i maskin
Finnes i flere farger.
1 355.00 nok
Enkelt og lett utskrådd skjørt som sitter i livet. Nederkant er kantet med silkebånd. Kjolen er laget i visckose/lin som gir kjolen et fint fall og en..
Sommer 2015, Lin, Viskose, 40 grader finvask
Finnes i flere farger.
1 450.00 nok
Enkel og rett kjole i jersey med god elastikk. Denne er lik vinterens plain square dress. Brukt uten belte er den avslappet og uhøytidelig. Beltet er ..
Sommer 2015, Viskose, Elastane, 30 grader finvask i maskin
Finnes i flere farger.
1 425.00 nok
Feminin kjole uten ermer med lett sving i skjørtet. Ermer og nederkant er kantet med silkebånd, og i livet er det et bredt, sort elastisk belte. Det e..
Sommer 2015, Lin, Viskose, 30 grader finvask i maskin
Finnes i flere farger.
1 600.00 nok

Kontakt informasjon

  • Mette Møller AS
  • Akersbakken 10
  • 0172 OSLO

Følg oss