Antrekksinspirasjon: "The Cool" vår 2018

Antrekksinspirasjon: "The Cool" vår 2018


Classic jersey + The Cool skirt

Våren byr på flotte farger og myke materialer som sitter fint. Personlig synes jeg Classic wrap top er kledd uten å være anstrengt. Hvilken farge er din favoritt? Bruk blått på blått. Gjerne ulike blåtoner. Miks og match. Lys blå sammen med sterkere grøn? Hvorfor ikke? 


The Cool serien

 Vi presenterer to nye favoritter! The Cool skirt og The Cool shorty. Sammen med The Cool jacket blir dette et fantastisk stilig antrekk. Korte skjørt og bukser gir et råkult uttrykk og er veldig i vinden nå. Det som er så fint med kortere bukser er at man får vist frem skoene sine mye bedre. Bruk dem med støvletter og The Cool jacket over. Vil du være mer avslappet? Hva med sneakers og en t-skjorte? Eller ta på en fin skjorte så er du klar for alt. For den som ikke er helt overbevist så er både buksen og skjørtet i fargen denim god lengde på:)  

Du finner hele The Cool serien her


The Cool dress + The Cool jacket

The Cool dress er en superfin og kul skjortekjole som kan knytes både foran og bak. Bruker du den åpen så er Fiona short slip dress eller Frances slip dress underkjoler som passer godt under. De er så fine at det gjør ingenting at de vises litt. Bruk kjolen med en av vårens jakker over og du ser både stilig og kul ut:)

Modellen er 167 cm høy og er størrelse 34. Hun har på seg klær i størrelse 36, og de er litt romslige til henne.  Vi har ikke retusjert eller forandret form på henne etter bildene er tatt.