Episode 23: Våre beste vintagekjøp

Episode 23: Våre beste vintagekjøp


I skravlepodden finner vi et par skravleverdige temaer hver som vi snakker løst rundt. I denne episoden var vi innom vintage og vi forteller bla om et av våre beste kupp. 

Martine har en spesiell forkjærlighet for 80-tallsgensere med glitter og stas på. Hun har delt sitt utvalg med oss her. En  "aquired taste" vil jeg si. (Uttrykkets betydning: Something that is appreciated only after having initially been regarded as unappealing or unpleasant). Veldig sant og morsomt ;)

Selv ble jeg veldig glad for å finne denne Joseph jakken (bilde over) da vi var i London i desember. Det er et merke jeg "beundrer" siden det er så klassisk og rent i stilen. Ikke bare er den i sort og i rett størrelse, den er også laget i merinoull og kasjmir og har flere håndsydde detaljer....og til en brøkdel av prisen!


Vi tipset også om nettsiden Care of Carl som er en livsstilsside for dandy menn som er nøye på ting. De deler tips og triks samtidig som de gir oss små gløtt inn mennenes kleshistorie. 

Ikke minst er de opptatt av å ta vare på klær og forhandler to svenske merker som spesialiserer seg på miljøvennlige vaskemidler og utstyr vedlikehold som hånsdteamere, nuppepellere og klesbørster. Link finner du her: Steamery og Laundry