Mette Møller's website

Prøv lykkehjulet

Har du lyst å vinne fine rabatter som kan brukes i ditt neste kjøp hos oss?

Spinn hjulet for å se om du vinner!🤩

Rabatten blir automatisk trukket fra når du legger plagg i din handlekurv,

men den varer kun i 24 timer!

Lykke til!

Tilbud på fine røde kjoler i mai!

17 mai er bare ti dager unna, men vi har startet feiringen litt ekstra tidlig og har tilbud på alle røde kjoler. 

Kanskje finner du vårens festkjole her :) 

Day dress

Ordinær pris: 2350 kr

Pris ut mai: 1645 kr

Musselin dress

Ordinær pris: 2100 kr

Pris ut mai: 1470 kr

Musselin tunic

Ordinær pris: 1850 kr

Salgspris: 925 kr

Obs! Kun str 36, 42 og 44 igjen.

Musselin Tee dress

Ordinær pris: 1690 kr

Salgspris: 845 kr

Obs! Kun str 36 og 44 igjen.

Musselin skirt

Ordinær pris: 1550 kr

Pris i mai: 1085 kr

Selskapskjoler: 17 MAI

Vi står ovenfor en sesong fylt av mange forskjellige feiringer. Dette kan jo være utfordrende hvis man ikke nødvendigvis vet helt hva man skal ha på seg. Vi mener selv at oppskriften til en god selskapskjole er at den skal være behagelig å ha på, passe deg og din fasong pluss at den skal være så enkel og fin at du kan bruke den ved mange forskjellige anledninger. I denne lille guiden har vi tatt utgangspunkt i at 17 mai er rett rundt hjørnet, men våre fine klassiske kjoler kan selvfølgelig brukes i mange flere anledninger.

Vi har samlet våre favoritter her :) Som du ser så har vi samlet sammen fine favoritter i det norske flaggets farger. Synes det er litt ekstra stas å kle seg i rødt, hvitt eller blått hvis man ikke har bunad. Plaggene med print er i bomull og har underskjørt. De røde kjolene er en blanding av viskose og 40% ull, men de er likevel lette og ledige og føles ikke så varme på som man skulle tro når det er ull i. Eller har vi de blå kjolene som er viskosejersey med god strech i seg. Fine og behagelig gjennom hele dagen. Alle plaggene finnes selvfølgelig i flere farger og de kan du finne i nettbutikken vår :) Helt nederst på denne siden er også direkte linker til alle plaggene du ser på bildet. 


ALLE KJOLER INNDELT I FARGER
Martine og Silje viser frem noen av de fine plaggene i vårens print. Til venstre har Silje på seg "Så liten" dress i fargen lavendel. Stylet sammen med høye svarte pumps og en fin hatt så er dette antrekket komplett. Det som er positivt med å velge en kjole i print er at man trenger ikke så mye tilbehør. En enkel veske og sko er nok. I tillegg er kjoler i print ikke så avslørende. En ensfarget jerseykjole vil være mer formbeskrivende enn print da printet vil trekke oppmerksomheten bort fra uønskede linjer. 
 Martine på seg "Så liten" skirt og Spring sweater, mens Silje har på seg "Så liten" Dream dress. Så fine antrekk sammen :) Alle produkter i denne bloggen finnes her:

Fant du ikke det du lette etter?

Da kan du se vår oversikt over alle selskapskjoler her: