Salgsfavoritter

Salgsfavoritter

Salget fortsetter og vi har plukket ut noen av favorittene :) 

Det første plagget vi har plukket ut er Asian Bloom Jacket. Denne jakken er en elegant modell strikket i to lag merinoull med blomstermønster strikket inn på den ene siden foran og midt på ryggen bak. Jakken har to trykknapper øverst i halsen, og lukkes med belte i livet. Jakken er også fin om du lar den henge åpen. Er ermene for lange? Brett dem opp;)  Du kan trykke på bildet for å komme direkte til produktet.


En kjole som helt klart må bli med i årets salgsfavoritter er Classic V Dress. Dette er en favoritt blant mange av våre kunder og det forstår vi godt :) Det er en Klassisk X-formet kjole med V-hals. Kjolen sitter tett etter overkroppen mens det A-formede skjørtet slipper fint over hoftene. V-halsen har en liten farget kant og kjolen burde brukes med en underkjole. En kjole som er like fin til jobb som til fest:) Kjolen er i 100% økologisk merinoull. Du kan trykke på bildet for å komme direkte til produktet.


Classic T Dress er den perfekte base-kjolen. Denne kan du i utgangspunktet ha på deg hver dag! Du bytter bare jakke eller genser du har over så plutselig har du et helt nytt antrekk. Kjolen kles enkelt opp med smykker og fine sko. Samtidig er den nøytral nok til å kunne brukes med både joggesko eller boots. :) Absolutt en kjole vi anbefaler å ha i skapet! Rett og slett en enkel og lett formet strikket kjole som passer veldig godt under alle sesongers korte eller lange jakker. Den er også fin med skjorte under. Kjolen er i 100% økologisk merinoull. Du kan trykke på bildet for å komme direkte til produktet. 

Vi håper du likte våre salgsfavoritter og kanskje ble litt inspirert:) Jakken som modellen har på seg i det siste bildet heter Classic W Jacket og er også på salg :) Du kan se hele salget HER :)