Salgsfavoritter

Salgsfavoritter

Sommersalget er i gang og vi har en mengde varer  fra årets kolleksjon som er satt ned 30% :) Salgsstart er alltid en spennende dag for oss som jobber her. Det er mye som skal forberedes før et salg. Det er ofte høyt trykk de første dagene både i butikken og på nett. Gode forberedelser gjør disse hektiske dagene lettere og morsommere både for oss som jobber her og dere kunder. Jeg tror vi har kommet i mål denne gangen også ;). Jeg har plukket ut noen av mine salgfavoritter som jeg gjerne vil vise dere :). "Jeg" er Martine og har jobbet for Mette Møller i litt over 2 år nå. Denne kolleksjonen har vært så fin og det tror jeg kundene også har syntes! Det kan derfor være utplukket når det gjelder modeller, størrelser og farger dessverre, men hvis man er heldig så finner man akkurat den kjolen eller det plagget man har gått å sett på lenge! 

Vi har også samlet hele salget her slik at du kan se alle sommerens salgsvarer på en enkel og oversiktlig måte :)  


Blåtoner

For å gjøre det enklere har jeg delt mine salgsfavoritter opp i 3 ulike kategorier. Den første er "blåtoner". Blått er både sofistikert til jobb, fin til barnedåp eller bryllup, og klassisk i hverdagen. Vi har tre ulike blåtoner så jeg er sikker på at en av de skal kunne passe akkurat deg :) Min personlige favoritt er den isblå fargen! Så nydelig å gå sommeren i møte i en isblå kjole :) Siden jeg allerede har valgt favorittfarge, kan jeg jo også si at favorittkjolen er Classic wrap dress ;) Den bruker jeg med en underkjole under hvis jeg ønsker å dekke utringingen min, men hvis du trekker den godt rundt deg så må man ikke bruke underkjole hver gang. Jeg synes likevel det kan være godt å ha et ekstra lag. Underkjole finner du HER (lys) og HER. (Sort) 


Produkter vist i bildet:

Classic wrap dress FØR: 1850 kr, NÅ: 1295 kr. Classic square dress FØR: 1425 kr, NÅ: 998 kr. Classic wrap top FØR: 1250 kr, NÅ: 875 kr. Magnolia bolero FØR: 980 kr, NÅ: 686 kr. Summer bolero FØR: 1250 kr, NÅ: 875 kr. Summer sweater FØR: 1400 kr, NÅ: 980 kr. Summer cardigan FØR: 1500 kr, NÅ: 1050 kr.


Grønne vibber

Den andre kategorien jeg har begitt meg ut på er "grønne vibber". Grønt er sommerens kuleste farge. Det er ingen tvil ;). Det er også en farge som man egentlig ikke ser så ofte i butikker. Det som gjør den så spennende i mine øyne er når et klassisk plagg får denne fargen så skapes et helt nytt uttrykk. Det blir både kulere og mer edgy med en gang! En grønn kjole tar du på deg når du vil vises litt ekstra, men kombinerer du f.eks den grønne wrap toppen med et par jeans så blir fargen ikke så markant lenger. Jeg bruker den sammen med Organic 70´s jeans. De kan du finne HER.


Produkt i bildet:

Classic wrap dress FØR: 1850 kr, NÅ: 1295 kr. Classic square dress FØR: 1425 kr, NÅ: 998 kr. Classic wrap top FØR: 1250 kr, NÅ: 875 kr. Classic jersey skirt FØR: 990 kr, NÅ: 693 kr.  Summer bolero FØR: 1250 kr, NÅ: 875 kr.


Kul i print

Sist, men ikke minst må jeg få nevne sommerens print. Dette er den tredje kategorien som jeg har kalt "kul i print" fordi... Når jeg tar på meg min Print jersey singlet så løfter den hele antrekket mitt og jeg føler meg rett og slett kul :). Ellers må jeg snakke litt om enda en av mine personlige favoritter. Print square dress. Jeg digger at den kan brukes både med og uten i belte. I tillegg er den superfin med en bukse under. Feks Fluid trousers. Jeg synes at det er gøy å ha klær i skapet som kan brukes på mange ulike måter og hvis du har fulgt bloggen vår en stund så har du kanskje også lest innlegget "1 kjole, 5 antrekk", der jeg brukte den samme kjolen hver dag i en uke for å vise hvordan man kan style ett plagg på ulike måter :) 


Produkt i bildet: 

Print jersey wrap dress FØR: 1850 kr, NÅ: 1295 kr. Print jersey square dress FØR: 1425 kr, NÅ: 998 kr. Print jersey singlet FØR: 590 kr, NÅ: 413 kr. Print jersey skirt FØR: 1200 kr, NÅ: 840 kr.  Print jersey sport dress FØR: 1690 kr, NÅ: 1183 kr.  På modell: Print jersey wrap dress (Man. wall) FØR: 1850 kr, NÅ: 1295 kr.

Husk at du kan se hele salget her:)