Shopping i Prinsens gate

Shopping i Prinsens gate

Mette Møller (Prinsens gate 10): 

Vi må jo selvfølgelig anbefale en tur innom butikken vår. :) Her finner du til enhver tid den nyeste kolleksjonen fra oss. Denne sommeren kan vi friste med mange flotte kjoler i fine farger. Hele kolleksjonen er full av klassiske plagg som kundene våre hele tiden ønsker seg. Mange av kjolene har en flott X-fasong, med et A-formet skjørt som man ikke finner så mange andre steder. Materialene som er brukt er myk viskose og noe merinoull. Klassisk design som bærer deg uanstrengt fra jobb til fest. Gjennom uken og helgen. Klær som funker fint alene eller sammen/ lag på lag. Klassisk, sofistikert og brukervennlig. Vi håper at du skal finne alt du trenger at garderobe din skal være

Her får du shoppe i rolige omgivelser i bakgården i gamle posthallen. Samtidig ønsker vi at du som kunde skal få en fin opplevelse og service når du besøker oss :) I sommer møter du fine Birgitte og Maria i butikken <3

Bildet er hentet fra Mette Møller Instagram konto. Du kan følge oss herTom Wood (Kirkegata 20/ prinsens gate):
 

Er du på utkikk etter kule smykker og ringer så er den lille butikken til Tom Wood noe du må sjekke ut :) Det er kanskje dette de er mest kjent for, men de har også briller og klær inspirert av den skandinaviske funksjonaliteten. Noe man også kan se fordi flere av klærne anses også som unisex og kan brukes av både kvinner og menn.

Butikken er liten, men man kan finne mange skatter her :) De har også et helt utstillingsvindu dedikert til jeans! Som de selv sier "Everlasting classics with a twist"  

Bildet er hentet fra Tom Wood Instagram konto. Du kan følge dem herLIVID Jeans Oslo (Prinsens gate 2): 

En liten opplevelse i seg selv :) Stort butikklokale med gamle symaskiner stående ute i butikk. Skikkelig fint konsept. Merket dedikerer seg til å hedre de gamle tradisjoner i måten å lage jeans på. Inspirert av en tid da kvalitet og støtte lokal handel har betydning. Merket er fra Trondheim og butikken i prinsens gate er ganske ny, men absolutt verdt å sjekke ut :) Produksjon foregår i Portugal, men de har også en egen "Made in Norway" kolleksjon. Hele konseptet deres retter lys mot kunnskap og åpenhet rundt klesproduksjon.

Ps: De har også en egen vintage avdeling i butikken;)

Bildet er hentet fra Livid jeans Instagram konto. Du kan følge dem herF5 (Prinsens gate 6): 

F5 er en butikk der konseptet fokuserer på norsk design, grunnlagt i 2013. Alle merkene er norske, eller har en sterk tilknytning til Norge. F5 har også en nettbutikk der du kan finne klær av høy kvalitet fra et stadig skiftende utvalg av norske merkevarer og designere. F5 fører rundt 20 forskjellige merker og designere. Noen av dem finner du på nettet, men skal du se hele utvalget må du besøke butikken deres :) Butikken deres er også ganske fin. Nesten som å komme inn i et kunstgalleri der klærne er utstilt på rekke og rad. Merkene de fører er blant annet: EpilogueF5 Collections, FWSS, HAiKW/, Harper & Brooks, Holzweiler, Julie Josephine og Kaibosh.

Bildet er hentet fra F5 instagram konto. Du kan følge dem herEpilouge by Eva Emanuelsen (Dronningens gate 15): 

Eva Emanuelsen er en norsk designer som holder til inne i Posthallen. Merket ble opprettet i 2004, og er vår nærmeste nabo. De ligger faktisk vegg i vegg med oss. I butikken finner du sesongens kolleksjon som er et utvalg av fantastiske kjoler i silke og i viskose. Butikken er åpen fra onsdag-fredag 12-18 og lørdager fra 11-17. Hvis du vil sjekke ut Epilouge så har de varelagersalg 19, 20 og 21 juni :) 

Bildet er hentet fra deres Instagram konto. Du kan følge dem her