Tid for fest

Tid for fest


I årets kolleksjon har vi noen gode alternativer til festantrekk. Tilbehøret avgjør uttrykket, og de fleste kjolene kan også brukes til hverdags. Det er det som er så fantastisk med Mettes kjoler: Anvendelighet og tidløshet! Her er 4 av sesongens kjoler, med tips om hvordan du kan style de til fest!


WINTER SILK DRESS  En helt nydelig silkekjole som passer enhver kroppsfasong. Man knyter den enten bak så den henger helt rett  og enkelt foran, eller i kryss bak og rundt med en liten sløyfe foran hvis man vil fremheve midjen. Jeg vil påsta at dette er den perfekte festkjole. Den er forførende uten å være utfordrende, og den blanke silken gjør den luksuriøs og tidløs. Rett og slett en sikker vinner på fest!

Winter silk dress kr 1950,- Joy Bracelet fra Charlotte Lebeck kr 690,-  (Øvrige bilder funnet på nett)

 

COCO GREY DRESS  En veldig klassisk kjoleform som har et enkelt og rent snitt. Materialet er i viskose og ull, og med silkebåndene rundt halsen, armene og nederst på kjolen skapes det en herlig kontrast mellom den lune, litt grove konturen i kjolen og den skinnende silken i båndene. Jeg fikk virkelig øynene opp for hvor elegant dette antrekket er da en kunde handlet det i butikken her om dagen. Absolutt et verdig julebordsantrekk!

Coco grey dress kr 1650,-  Small plain One (bolero) 890,-  Mrs Cinnamonstar veske fra Aunts & Uncles: 1299,-  (Øvrige bilder funnet på nett)

FLOWER TUNIC  Denne kjolen/tunikaen gir oss litt 70 talls glamour. Det nydelige blomsterprintet er som et smykke i seg selv, men Flower tunic tåler litt ekstra stæsj. Man kan bruke gulldetaljene på knappene og matche det med andre gullelementer,  feks et stort statement smykke, eller til og med gull neglelakk om man er dristig nok. Skinn litt ekstra til fest!

Flower tunic kr 1700,-  (Øvrige bilder funnet på nett)

 

CLASSIC A-LINE DRESS  Julerød til julefest! Hva er vel ikke herligere enn en rød kjole til jul? Kjolen kan knytes på mange forskjellige måter og er laget av myk merinoull. Til tross for at det er en strikkekjole kan den gjøres meget elegant og julebordsklar med lekre stiletter og en fin clutch. Rød leppestift og/eller rød neglelakk blir prikken over i’en!

Classic a-line dress kr 2250,-  Leaf ear rings fra Charlotte Lebeck kr 1200,-  (Øvrige bilder funnet på nett)