Valentinsdagen 2021

Valentinsdagen 2021

Valentines Day, morsdag, fastelavn. Alt skjer på en og samme dag! Det er jo ellers lite som skjer i hverdagen for de fleste, det er mange som fortsatt sitter i hjemmekontor, eller ikke finner anledningene til å pynte seg, så hvorfor ikke gjøre noe ordentlig ut av det. Kjenner du en trang til å ta på finstasen? Personlig, stemmer jeg ja for å pynte seg selv om man bare skal en tur på butikken hvis man virkelig føler for det. Jeg vil tro jeg ikke er den eneste på denne kloden som har kjent på den trangen. 

I forbindelse med Valentinsdagen, kjærlighetens dag, ville jeg gjøre et (mini) prosjekt. Jeg vil oppfordre alle til å feire denne dagen med en nærkontakt eller en gjeng på 5 personer - enten om det er en venn/venninne, kjæreste, søster/bror, en mamma/pappa, barn. For noen går nedstengingen utover mye, blant annet den mentale helsen. Det er bare sunt å tilbringe tiden sin med de man er glad i, og at man skaper moroa selv, er faktisk helt sant! Så kle deg pent og finn på noe gøy! 

Jeg foreslår ulike, romantiske antrekk, og forslag til hva man kan finne på for å få en hyggelig kjærlighetens dag. 


ROMANTISK ANTREKK TIL EN ROMANTISK MIDDAG

The worker shirt - Erosion: 775,- (Før: 1550,-)

The worker skirt - Erosion: 775,- (Før: 1550,-)
Misty belt - Erosion: 500,- 

Dette antrekket kan brukes til flere anledninger, men grunnen til at jeg valgte å ha det med i bunka, er først og fremst fordi at jeg forbinder rysjer og sløyfer med femininitet. De elementene skaper også et romantisk preg over plaggene.

Å gå i dette antrekket ga meg en følelse å være en sterk kvinne, jeg er sofistikert og tøff. Mønsteret på skjørt, belte og skjorte, er et manipulert nærbilde av en av stålskulpturene i Richard Serras skulptursamling kalt "The Matter of Time" fra Guggenheimmuseet i Bilbao. Les bloggen til Mette om inspirasjonen bak plaggene som hadde en oppblomstring under hennes tur til Bilbao! 

DATE AKTIVITET:

Lag den gode middagen du fortjener! 

Eller...
Digg frokost, lunsj, dessert? 

Jeg holder med til middag nå. En smakfull biffrett, reinsdyrfilet, kremet pasta, hjemmelaget sushi, hvitvinsdampede blåskjell. Her har du noen forslag, og mer er det selvsagt å velge mellom. Hva er favorittretten til den du inviterer på middag?

Det er en fin overraskelse å komme til ferdig servert middag. Men en anbefaling fra meg, er å lage retten sammen. Det skaper en fin atmosfære i rommet når man klarer å fordele oppgavene på kjøkkenet, samarbeider, og har en interessant samtale i prosessen. Etterpå, nytes det.ROSA & RØDT

Flerken winter skirt - Rosa: 1300,-

Spiff wrap jacket - Rød: 1015,- (Før: 1450,-)

La oss først og fremst snakke om fargene. De er jo faktisk symboler for kjærlighet, hjerter, og valentinsdagen. Dermed kan det kun slå riktig an å bruke disse fargene. Uansett, det er ikke bare fargene som skaper et nydelig antrekk.

Her har du skjørtet som kommer i en a-fasong. Det er flatterende for de fleste kroppsformer, det er søtt og feminint. Overdelen har lange bånd som du kan knytte som du ønsker.


DATE AKTIVITET:

Det kan ta tid å bake, men prosessen kan være hyggelig også. På søndag er det Fastelavn, og da passer det fint å lage noen gode fastelavnsboller. Men man kan selvsagt bruke dagen på å bake andre godiser - eplekake, kanelsnurrer, gulrot kake. Eller utfordre deg selv og lag noe du ikke pleier ellers, som for eksempel hjemmelaga konfekt, karamellpudding, eller panna cotta. 

Hold deg fast, for jeg har et nytt forslag. Spa dag!

Dediker dagen til å pleie deg selv, gjør det sammen med andre. Sitt med ansiktsmaskene på, masser hverandre, eller sitt med fotbad. Deilig!


LA KREATIVITETEN FLYTE

The worker skirt - Misty: 775,- (Før: 1550,-)

Shiny top - Shiny Grape Leaf: 490,- (Før: 700,-)
Softer than soft small jacket - creme: 1085,- (Før: 1550,-)

Denne kombinasjonen av plagg gir en klassisk look. Det som også er herlig med antrekket, er miksen av de forskjellige kvalitetene.

Aldri vær redd for å blande teksturer i et antrekk. Du får skjørtet som er i bomull, og er gots godkjent, sammen med en blank og delikat overdel i viskose. Prikken over i-en er selvsagt jakken i ull. Det er behagelig og pent!

DATE AKTIVITET:

I det siste har "paint'n sip" blitt populært og er en fin måte å være sosial på. Dersom du ikke vet hva det er, går det enkelt og greit ut på at man sitter med hvert sitt lille maleri og et glass vin eller noe annet godt å drikke. Bli enige om å male samme motiv, hvem var flinkest? Hva får vinneren? 
Eller bruk kreativiteten fatt.

Bytt ut malesakene med tegnesaker, like gøy det! En ting jeg testet ut i desember, var å kjøpe hobby-leire fra Søstrene grene (som sikkert går an å få kjøpt på Panduro, eller lignende butikker), det anbefales! 

Tilbringer du dagen med ei venninne eller noe andre som er glad i å strikke, så kjør på! Hvorfor ikke!PRINT A-LINE DRESS

Print A-line Dress - Sea: 640,- (Før: 1600,-)

Spiff bolero - Black: 1250,-

Dette må være den mest behagelige kvaliteten! Kjolen ligger seg mykt over kroppen, du føler deg fin og klar for å erobre.. spillet? Du kan sitte og spille spill i timevis når kjolen føles bedre enn kosedressen.

Men vi tar et skritt tilbake. For denne kjolen har et spennende print som faktisk er en grafikk av en liten furukvist fra Høvringen som er laget av Eli Møller! 

Over kjolen kan du ha en kort bolero. Akkurat den på bildet er en ettersittende bolero som er strikket i myk merinoull. 

DATE AKTIVITET:

Som jeg så vidt var inne på - Spille spill! Det kan være brettspill, kortspill, eller andre type spill. Det finnes jo så mye å velge mellom der ute, men jeg kan synes at yatzy kan være like så gøy som fall guys spillet på play station.

Det finnes spill som kan ta timevis, som for eksempel spillet The quest of El Dorado. Eller man kan gå for noe enkelt som å pusle et puslespill, da har man også mulighet til å prate om andre ting enn det man sitter og holder på med. Jeg fikk en anbefaling av Mette - spillet FuelBox! Dette ser i hvertfall jeg frem til å teste ut. Du får tak i FuelBox for par, eller du kan velge en FuelBox som er for venner. Det ser ut til at det også er å få tak i en digital versjon. Hva enn du ender opp med, så er dette en gøy måte å tilbringe tiden på sammen dersom man er glad i å spille spill. 

Eller sett på en film! For de av dere som foretrekker en god film fremfor å spille, kan jeg bare si at filmen med tittelen De urørlige er en fantastisk film! SJARMER DE RUNDT DEG

Denim dress: 1850,- 

Softer than soft plisse sweat: 1190,- (Før: 1700,- Kun et par igjen nå)

Med denne denim kjolen kan du sjarmere din valentin! Den har rå klipte kanter og rysjedetaljer, hvilket gjør kjolen veldig grasiøs. I tillegg har den lommer på sidene så praktisk er den også. Bruk den med en skjorte under, en genser (som vist på bildet), eller en jakke over.

Denim kjolen inneholder 98% økologisk bomull og i likhet med alle våre denimprodukter, så er den GOTS (Global Organic Textile Standard) merket. Sjekk ut flere av våre denimprodukter inne på nettsiden. Der vil du finne andre type denimkjoler, som denim wrap dress som er fra årets vårkolleksjon.

Klikk på linken dersom du vil vite mer om GOTS: https://www.global-standard.org/ 

DATE AKTIVITET:

Dra på piknik. Noen tenker dette helst bare skal gjøres på våren eller sommeren, i hvert fall når været er varmere enn det er i februar måned. Men det går fint an å få til nå også, det handler bare om å kle seg godt.

Pakk med noe varmt å drikke, lag en god pai, ta med bakevarer eller ta med mat du kan grille på bålet. Det spørs jo hvor du velger å ta en piknik, om det er på verandaen, hagen, i parken eller midt på Karl Johan. Neida, ikke gjør sistnevnte. ;) Men uansett, husk å følge med på skogbrannvarsler og rådene fra ditt lokale brannvesen på forhånd. FLERKEN KJÆRLIGHET

Flerken top - Rød: 1015,- (Før: 1450,-)

June trousers - Bordeaux: 1400,-

Energisk, sporty, feminin og behagelig. Omslagstoppen er en klassisk modell, men akkurat denne har en livlig fargekombinasjon. Stripene på siden, som for øvrig matcher buksen, gir et sporty uttrykk. Dersom de tre første adjektivene er en perfekt beskrivelse av deg, så er Flerken top din sjelevenn. 

June trousers er en deilig og luftig bukse. Den synes jeg er utrolig praktisk da man enkelt kan føle seg pynta i den om man velger en pen overdel og for eksempel noen smykker til, eller man kan gå med den til hverdags med en enkel overdel og sneakers. 

DATE AKTIVITET:

Bare for å oppklare ting, Valentines Day er ikke bare en dag for forelska par. Selv om man er singel kan man fortsatt gripe dagen og finne på nye hyggelig! Så, med det sagt, har du likevel ikke mulighet til å møte din venninne eller venn, eller har du venner som bor langt unna? Da kan du invitere til en Zoom-date, det har jo vært en livredder dette Corona-året og er kjempehyggelig! Prat om alt og ingenting, men vil du ta det et nivå høyere har jeg forslag til ting du kan gjøre på denne Zoom-daten:

- Lag en quiz på kahoot om alle som deltar i zoomen, hvem kjenner alle aller best?
- Lag en adjektiv-historie
- 20 questions, kom på kreative spørsmål å stille hverandre om fortid/fremtid/personlige meninger om ulike temaer, del historier. Eller bruk den digitale versjonen av FuelBox.
- Heads up! Last ned spill- appen og sett i gang gametVEIENS ENDE

Det var det! Et antrekk og en aktivitet hver dag frem til den store dagen. Om jeg kunne, så hadde jeg gitt en langlang liste med flere forslag. Karaoke kveld og drinks, og har du ikke karaoke så bare søk opp teksten på youtube og sett den på fullskjerm. Finn motiverende yoga videoer på youtube og prøv dette sammen. Det er jo også mye man kan gjøre utendørs! Gå en tur, stå tå på ski eller skøyter for eksempel.

Jeg håper dette var inspirerende å lese. Som dere ser, er det mange fine elementer i Mette Møller plaggene som kan gjøre et antrekk søtt og romantisk. For eksempel assosierer jeg spesielt rysjer, sløyfer og en A-fasong med det romantiske. Kjolene er fantastiskfine, og passer selvfølgelig til en hyggelig anledning. Jeg håper også at dere vil ta med dere videre, og gjennomføre noen av de foreslåtte corona-vennlige aktivitetene.

Ha en fantastisk morsdag (for dere som er mamma), valentinsdag, og fastelavn alle sammen!