Vinterkolleksjonen 2015 - Hvem passer hvem?
En ny kolleksjon av deilige vinterplagg er klar. Nøye utvalgte kvaliteter, mønstere, farger og former ligger foran dere klare til bruk. Kjolene snakker for seg selv, verre kan det være å få oversikt over de utallige jakke/skjørt mulighetene. Jeg har hjulpet deg med pusslespillet, ikke 3000 brikker, men jammen mange nok ;)


Guttejenta!
Skjørt med vipp i, smal midje og et lett lite cardigansett, gjerne sammen med flate herresko eller sneakers. Herlig! På kryss og tvers mønsteret (crisscross) er kanskje hardt, men balanseres av den myke strikken og den lekne fasongen.

Fargene har jeg holdt tett mot hverandre og plassert de slik at de skal skape spenning i et antrekk, uten at bæreren skal behøve å se dem hele tiden. Et ensfarget tredelt sett med kontrastfarget rygg for den beskjedne. Crisscross skjørt, cardigan og topp i ulike farger for den friskeste.
Stjerna!
La jakken være sjefen! Crisscross coat er laget som en slags kjolejakke. Bruk den kneppet med en underkjole eller åpen med en enkel topp og et smalt skjørt under. På samme måte kan du bruke C5 Classic short jacket. Jakken er stjerna og enkle støttespillere er det eneste den trenger.


Graphic!
I Graphic serien har jeg lekt med linjer lagt på hverandre. Det tredje designelementet som rett og hardt skjærer gjennom det myke og feminine. Og så strekker det seg uten å være strikk. Graphic serien er laget i et fast og vevet materiale med mye elastikk i. Sitter tett, men godt å bevege seg i.


Plaggene finner dere ved å skrive inn modellnummer eller navn i søkefeltet øverst på siden. Håper dere vil gledes og inspireres av den nye kolleksjonen. Kos dere!!