w8 og w6

w8 og w6Gå mørketiden i møte med nydelige kjoler og tunikaer til superpris!Denne uken kjører vi kampanje på kjoler og tunikaer fra høst/vinter 2011. Tidløse som de er, glir de lett inn i garderoben, med sitt behagelige høstuttrykk.

Den asiainspirerte W8 tunika er lett formet, med litt vidde i ermene og klassisk kinakrage. Allsidig som den er kan den brukes både som kjole eller som tunika med smale bukser under. Den kommer i tre forskjellige materialer, wooly flower, wooly check og floating. Den sistnevnte er blank og skinnende, og kan lett brukes til pent. Med stiletter og en clutch er dette absolutt et julebordsalternativ. De to ullvariantene er lune, høstlige, og stemningsfulle, og er fine med et deilig strikkekjerf og et par støvletter.

W6 folding dress er en søt kjole i klassisk a-fasong med høyt liv, en motfold foran og en fin liten pynteblomst som kan tas av og på. Kjolen kommer i de samme materialene som w8 tunikaen, men er hakket mer pyntet. Den er nydelig romantisk i wooly flower, mens i wooly check og floating kan den gi et litt tøffere uttrykk alt ettersom hva man har til.  Alle er fine til fest, og den lille blomsten understreker det. Til hverdags kan man ta bort blomsten og ha en lang strikkejakke over med et par støvletter. 

Så kun denne uken, har vi satt ned alle disse herlighetene til kun  500 kr! 

Dette fantastiske tilbudet gjelder både på nett og i butikk, så langt lageret rekker, og kun denne uken. Vi i butikken hjelper gjerne med å finne den rette varianten for akkurat deg. Velkommen innom for tips og råd :)  

Åpningstider:  Grunerløkka: mandag-fredag 11-18 og lørdag 11-17  Posthallen: torsdag og fredag 11-18 og lørdag 11-17  Nettbutikken: Alltid åpen :)Maria i W6 purple check                                                                                                  W8 wooly tunic med sin fine kinagrage