Vårkolleksjonen 2018 - Sommerstrikk

Vårkolleksjonen 2018 - Sommerstrikk


Det er to ting jeg liker veldig, veldig godt. Det ene er ull, det andre er striper. Og jeg gjør mitt beste for å få dere til å like disse to tingene like mye som meg. I vårens strikkeserie prøver jeg igjen :) Den lyse isblå fargen passer fint til Oriental skirt fra ifjor som jammen har en stripe i seg den også ;)

På bildet over har Maria på seg Summer sweater i fargen isblå. Den er strikket i tynn merino ull og koster 1400,-På bildet over har Maria på seg det samme som det første bildet, men her er det litt kjøligere siden hun har tatt på seg en Summer cardigan over. Jakken koster 1500,- Ikke dumt det heller. Jeg har dessverre ikke jakken i den fargen som er på bildet, men den kommer i en litt mørkere nyanse. Se produktsiden.
Om det først er gøy med striper, så er det ekstra gøy med tennissokker! På bildet over har Maria på seg dette sammen med Just a sweater i fargen black mix til 1350,- sammen med Classic jersey skirt i majolica blue til 990,-

Når jeg lager kolleksjonene mine, så prøver jeg å lage dem kompatible med hverandre. Just a sweater med en bukse den ene sesongen er like aktuell med et skjørt den neste.


Det er ikke helt sommer enda, derfor kan det være fint med en litt tykkere genser som denne Summer check sweater. Den er i dobbelt lag med tynn merino ull og koster 1900,-  Å hente karakteristikker fra stoffer og overføre det til strikk er veldig moro og denne gangen er det rutene i The Cool Shorty som var kilden til inspirasjon. Men i vår- og sommerkolleksjonen så spiller strikkeplaggene annenfiolin. De er mest laget for at du skal ha noe fint og varmt på deg til de tre varme sommer dagene kommer en gang de neste månedene. 

På bildet over ser du Summer bolero i sort til 1250,- over Print jersey sport dress i Manhattan Wall. Sort er en klassiker man alltid kan ty til, men denne og alle de andre strikkeplaggene kommer så klart også i lyse og friske farger som passer godt til resten av kolleksjonen. Både med og uten striper ;)


Foto: Mette Møller

Sminke/Hår: Sara/ Pudder

Modell: Maria - Hun er 167 cm høy, er størrelse 34/36 og har på seg klær i størrelse 36.