Fotoshoot med stoffavhengig

Fotoshoot med stoffavhengig

Marie Hansen er en influencer på instagram som kaller seg selv Stoffavhengig på meide plattformen. Hun er ei ung kvinne med interesse for bærekraftigmote, og det er derfor ingen stor overraskelse over at hun redesigner og syr sine egne klær. Bærekraftig mote er noe vi støtter, så vi ble glade over å kunne få samarbeide med en ung og talentfull sjel som Marie! :)

Oppdraget baserte seg på at hun skulle style noen antrekk med plagg fra vårkolleksjonen slik hun selv kunne tenke seg å bruke klærne. Nå får dere også se de fine bildene vi fikk tilsendt!


ANTREKK 1 

Pris: 

- Dragonfly shirt dress i dusty yellow - 2400,- 
- Ghibli cardigan i Lime - 1500,-

Med sneakers til dette antrekket får man en sporty look. Stripene på beltet og en kul fanny pack bidrar også til å lage en sporty karakter. Marie har valgt å ha på seg Ghibli cardigan over kjolen. Fargekombinasjonen er super frisk og sommerlig! Å ha Ghibli cardigan over Dragonfly kjolen fungerer best om du lar den være åpen slik Marie har gjort her. Eventuelt å bare kneppe de midterste knappene.


ANTREKK 2

Pris:

-Dragonfly short shirt dress i white - 2150,-
- Supersoft short jacket i oransje - 1900,-

Dette er en kort versjon av Dragonfly shirt dress. Det er korte ermer på denne, men ellers er den lik i utseende. Akkurat den Marie har på seg her i hvit, har vi kun i den korte varianten. Men det er ellers mange nydelige farger å velge mellom! Marie har valgt å plassere beltet på siden og ikke midt på, en kul måte å style på. Det som også er mulig, er å bytte ut beltet med et du har hjemme! :)

Supersoft short jacket er strikket i tykk, myk og lodden ull som gjør den utrolig deilig å ha på! Ulljakken kan brukes til mye annet, for eksempel noen gode jeans, men den er like fin å slenge over kjolen om det er kjølig eller om du for eksempel tar en spasertur en fin sommerkveld! :)


ANTREKK 3

Pris:
- Ghibli cardigan i fargen oker- 1500,-
- Dragonfly trousers i fragen dusty yellow- 1400,-

Cardiganen er laget i 100% merinoull. For å beskrive den enda mer detaljert, så er det en bred ribbekant i bunnen 

På bildene over har Marie på seg en svart turtle neck fra egen garderobe under vår Ghibli cardigan. I tillegg er hennes sneakers og ytterjakke fra egen garderobe. Men se så gjennomført et antrekk blir når man prøver plaggene sammen med annet tilbehør! Vi digger det!