Musselin Day Dress på besøk i Det hvite hus

Det er jo ganske gøy da, når kjolen min er på besøk i Det Hvite Hus! Ine Marie Eriksen Søreide er en veldig flott dame, og jeg er stolt av at hun valgte akkurat min kjole til denne anledningen. Jeg vil tro hun ønsket å føle seg fin, komfortabel og feminin uten å miste sin integritet. Hun ville nok ha på seg noe norskt, men utenom det, så er valget av kjole og merke helt hennes eget, og det er det største komplimentet jeg som designer kan få.

Klær, via mote og klesbransjen, føler jeg ofte blir presentert sammen med mye fluff, staffasje og kjendiseri. Verdien er heller målt i hvem som har på seg hva, hvor og hvem som å det, enn hvor godt og gjennomtenkt et plagg eller kolleksjon er. For meg er det siste det som er viktig. Bevisst nettverking og strategisk plassering av mine klær er ikke min styrke. Det føles både falskt og innpåslitent, og jeg misliker hvem jeg blir i slike situasjoner. Det er derfor jeg synes dette er ekstra morsomt. Klærne mine tar seg steder helt på egne premisser.

Jeg har kanskje bare beskjedne 1500 følgere på Instagram, men jeg har en 100% usponset kjole på besøk i Det hvite hus, på kaffe i The Oval Office!