Vårkolleksjonen 2018 - Sommeren i bevegelse


Det er ikke alltid lett å formidle klær med ord og bilder. Like viktig som stoff, snitt og farge er hvordan plagget sitter på og beveger seg med eller mot deg. I sommerkolleksjonen bruker vi mye av en litt tung jersey i viskose. Ikke bare er det utrolig deilig å ha på, men den har en veldig feminin og sensuell bevegelse.

For å kunne vise dere våre sommerklassikere bedre, så har vi laget en liten film. En film som enkelt viser essensen av hva plaggene og kjernen i designet egentlig er. 

Snurr film!


Film: Yrjan/ Friksjon Film

Modell: Maria
CLASSIC JERSEY SUMMER DRESS - sommerflyt

Dette er en av mine egne sommerfavoritter. Den er vid, men har fasong. Den dekker en god del av kroppen, men er allikevel luftig. Overdelen faller ut over ermene og dekker den mest kritiske delen av overermene. Lengden til rundt kneet dekker nok, men ikke for mye. Det er god vidde i midjen. Vil jeg vise mer midje, så knyter jeg bare beltet tettere, men noen ganger lar jeg dem bare henge løst.

Den kvinnelige X-fasongen er tegnet av den horisontale båthalsen, de vertikale smålinjene i rynkene i midjen og vidden i det utskrådde skjørtet.

Denne kjolen passer for hele fruktkurven! De aller fleste komplekser er tatt hensyn til. 
CLASSIC JERSEY WRAP TOP – søt og effektiv

Toppen er enkel, feminin og allsidig. Lett å bruke til skjørt og bukser. Hverdagslig med en singlet under, lett utfordrende om man lar utringningen være naken. V-halsen trekker linjene sammen mot midten. Beltet og vippen i nederkanten gjør den leken i uttrykket. Og du kan bruke den fra tidlig vår til langt ut på høsten.

I filmen er den brukt sammen med Fluid Trousers. Selv føler jeg meg feminin, fin i dette antrekket. Med nyvaskede og freshe joggesko til så blir jeg litt ekstra energisk og effektiv.

Dette settet er fint for de som liker å vise konturer av kroppen sin. Og nå må ikke du lese  «ergo må du være tynn». Mange har fine former og linjer i kroppene sine uavhengig av dimensjoner. Det som som oftest ødelegger er ikke mengde fett, men faktisk dårlig undertøy! Finn noe som ikke strammer og lager unødige bulker og streker. CLASSIC JERSEY WRAP DRESS – myk og stram

Enkel, feminin, myk men samtidig stram i uttrykket. Den perfekte jobbkjolen. Utformingen er den samme som på Classic jersey wrap top. Linjen øyet følger løper fra høyre side av halsen, nedover bysten og venstre ben. Knyt gjerne beltet slik at det henger i flukt med denne linjen. Da blir uttrykket mer samlet og understreker asymmetrien i en ellers stram kjole. Er utringningen for dyp? Bruk en underkjole eller singlet under som dekker mer av brystpartiet.
CLASSIC JERSEY SKIRT OG CLASSIC JERSEY TOP – gress mellom tærne

Her er det bare å slappe av med hele seg! Toppen er vid og deilig. Skjørtet sitter i livet med en bred og myk linning og svinger ut i skjørtet. For å balansere vidden i overdelen er det fint at underdelen er smalere i midjen og over hoftene slik at volumene ikke konkurrerer med hverandre. I filmen er en del av toppen stukket ned i linningen foran på skjørtet. Med dette enkle grepet løftes antrekket.


CLASSIC JERSEY SQUARE DRESS – om det er bare ett plagg du trenger

Hvordan enkel kan en kjole få blitt? Dette er en firkant som tipper litt utover på skuldrene. Den stopper akkurat før den blir T-skjorta til kjæresten din, men hvor du tenker med godhet på at den er litt det og. En sånn firkant det er godt å bare tre over hodet å være inni.

Så kommer beltet, og på en-to-tre og et par sko, så er det den perfekte lille cocktailkjolen. Materialet legger seg i perfekte myke folder i ryggen og svinger mykt etter dine bevegelser.

Siden kjolen er rett, og belte er meget selvregulerende, så krever ikke kjolen at du har noen spesiell fasong. Du lager den til din egen. CLASSIC LONG JERSEY DRESS – den lange sommernatt

En tett, beskrivende men ikke utleverende overdel bærer det lange, lange myke skjørtet. Det flyter rundt kroppen din når du går. Det ser like elegant og forførende ut som det føles å ha på. Bruk den nesten heller med flate ballerinas enn høye heler. Bare husk å bære kjolen så høyreist som den ønsker.

Kjolen passer de fleste som liker å ha noe tett til overkroppen. Det er god plass til både mage og rumpe, og ingen ser hverken dumme knær eller bleke legger.