Style vårens oversized skjorte

Style vårens oversized skjorte

Dragonfly Shirt – Vårkolleksjonens oversizede skjorte, er kanskje ikke noe dere forventet å se hos Mette Møller, men det var det som gjorde det ekstra gøy å introdusere den for dere! Jeg ble også kjempe imponert av alle bruksmåtene Mette viste meg at denne skjorten har! Derfor ville jeg skrive skrive en blogg om denne, eller faktisk to! Men stay tuned for del 2 kommer seinere, men akkurat dette innlegget er del 1 – Hvordan bruke skjorten denne våren!

Uansett om du er en som foretrekker bukser, skjørt, eller kjole så anbefalger jeg deg å lese videre. 


DRAGONFLY SHIRT + DENIM JEANS

Formålet med denne videoen var å vise dere hvordan skjorten og buksens uttykk gjensidig kan reflektere hverndre avhengig av måten man velger å bruke skjorten på. Mette er først ut og har på seg Denim Sweeper Trousers som er en ledig og stilig bukse. Den er enkel å bruke til både en elegant look og en laidback look. Mette har gått for laidback, og har da tucket skjorten lett inn på en side.

Som person nr. 2 kommer jeg. Jeg har valgt cropped boyfried jeans ettersom jeg liker den modellen, det er en behagelig modell som jeg liker å gå med i hverdagene. Cluet her, er at jeg ikke har lange bein, og hvis jeg velger å la skjorta henge så risikerer jeg å se ut som en liten boble. Derfor er det lurt å knytte skjorten da det gir et finere helhetlig antrekk, og da får jeg også frem figuren min.

Silje er sist ut. Hun har valgt en elegant bukse som heter Flared jeans og er fantastisk fin med skjorten helt tucket inn i buksa og heler. Hadde hun valgt å la skjorten henge, ville ikke antrekket hatt den samme formelle helheten. Det ville blitt et helt annet uttrykk.

Hva kan du tenke på når du velger en denim bukse til din Dragonfly Shirt:
1. Hva slags uttrykk ønsker du? Laidback, behagelig, sporty, elegant?
2. Er det noe jeg ønsker å fremheve ved meg selv? Som for eks. Midjen?


DRAGONFLY SHIRT + DENIM DRESS/DENIM WRAP DRESS
Denimkjolene har vært veldig populære denne våren!

Dersom du er en av de som har anskaffet deg en, men ikke får brukt den enda fordi det er for kaldt, så er løsningen å bruke en Dragonfly shirt under!

Som en liten side note: Du kan også bruke vårkolleksjonens tskjorter under denim kjolene! 😊DRAGOFLY SHIRT + DENIM SKIRT Til deg som elsker å bruke denim skjørt, løs denne ligningen: Denim skirt + Dragonfly shirt = ?

Det er kun en løsning til denne, og det er ordet perfeksjon. Dette antrekket er tidløst og trendy som vil kunne brukes til mange anledninger.

Det er en fin lengde på skjørtet, hvilket gjør det veldig anvendelig, og med frynsene i bunnen av skjørtet får du fine detaljer til et ellers minimalistisk skjørt.


DRAGONFLY SHIRT + CLASSIC J TROUSERS 


Til de varmere dagene på  våren kan det hende du foretrekker noe annet enn en denimbukse. Så hva med en jerseybukse?

Til denne buksen kan du også leke deg litt fram med skjorten, men du kan for eksempel knytte skjorten. Her er to måter å gjøre det på.

Det er altså mange måter å bruke skjorten på, og den går til denim bukser, skjørt og kjoler. Et fantastisk plagg å ha i klesskapet denne våren, som garantert kan brukes utover sommeren også! Stay tuned og få med deg del 2. 😊