sommer 2011

sommer 2011

Det var en tv serie som heter The House of Elliot som handlet om et søsterpar (Bea og Evie) som startet sitt eget motehus i London i begynnelsen av det 20 århundere. Denne serien startet tankespinnet rundt sommerkolleksjonen.

20-tallet hadde mye asiatisk estetikk over seg som passet fint med resten av sommerkolleksjonen. Det synes spesielt i de høye og vide kragene og de vide ermene. 20 01 Garden coat sitt brede belte er direkte inspirert av den japanske Obien (det brede beltet på kimonoen). Det stripete linmaterialet speiler arbeidsfrakkene jentene i serien brukte for å beskytte klærne sine. Det var en fin finesse og anstendighet selv over de plaggene jeg likte godt.

Linea serien er fløten på jordbærene som runder av kantene og forener seriene. Den er laget i myk, strikket viskose og er en delikat kvalitet som er nydelig å ha på.

Fargene er høyrød, som gir energi til sommeren, sval grønn (kaki) og dempet blå er rolige og ukompliserte. Sort har alltid en stor plass i mine kolleksjoner, både sommer og vinter. Jeg synes den beskriver så tydelig mine linjene i mitt design og karakteren til modellen blir ofte forsterket.
Vis mer