Mette Møller hjemmeside

Mette Møller

Mette Møller (f. 1970) har sin bakgrunn fra Moteskolen Esmod hvor hun ble uteksaminert med spesialisering i strikk. Før dette hadde hun, i tillegg til å ha laget klær det meste av sitt liv, også gått flere søm- og tegneskoler på videregående nivå. Etter endt utdanning og litt frem og tilbake startet hun sitt eget merke ”Klær Uten Like”, som etterhvert utviklet seg til merket “Mette Møller”. 

Klærne til Mette Møller er enkle og rene, og hun søker stadig den perfekte passformen og den ultimate fordelingen av fornuft og følelser i sitt design. Klesbildet er stadig i bevegelse om man er opptatt av mote eller ikke. Man liker forskjellige ting til forskjellig tid. Noe legger man bak seg for alltid, annet tar man med seg år etter år. 

 

«Jeg ønsker å lage det plagget du hele tiden vil ha med deg. Et godt designet plagg skal passe fint, brukes mye og vare lenge. Å applauderes her og nå for en dristig fasong, eller et plagg plassert på en gjev kjendis har mindre verdi for meg. Å se et plagg overleve tid derimot, det gjør meg veldig glad.» 

- Mette Møller


Vår produksjon

At alle som jobber med våre produksjoner har gode arbeidsforhold, og at miljøet ikke blir skadet hverken før, under eller etter produksjon er veldig viktig for Mette. Les mer om våre produksjonsteder her.


Mettes tanker om kropp og klær

I møte med kunder, så lurer de fleste på om størrelsene er normale. Et veldig vanskelig spørsmål med meget subjektive svar. Les mer om våre tenker rundt dette her.

Mette har alltid vært opptatt av at klærne skal passe. Det skal passe til anledningen, til hvordan du bruker klær, til lommeboka, men ikke minst, til både kropp og sjel. Les mer om hvordan hun tenker når hun designer her


Personvern

Hos Mette Møller as tar vi ditt personvern på alvor. For å tydeliggjøre hvordan vi håndterer dine personopplysninger har vi oppdatert vår personvernerklæring i henhold til EUs personvernforordring, GDPR (General Data Protection Regulation), som gjelder f.o.m den 25 mai 2018. Les mer om personvern her.