Antrekksinspirasjon: Athleisure høst 2016

Antrekksinspirasjon: Athleisure høst 2016De første klærne i høstens kolleksjonen har blitt godt tatt i mot. Her vil vi vise dere hvordan dere kan sette sammen de ulike plaggene. Har du for eksempel allerede kjøpt deg KILL BILL SWEAT DRESS? Hva med å bruke den over KILL BILL TROUSERS. ?


Plukksider som dette vil vi lage for hver nye del av kolleksjonen som kommer. Vi vil gjøre det gøy for deg å bruke klærne våre på mange forskjellige måter:)  


Et plagg er ikke bare et plagg, og her viser vi deg kombinasjonsmulighetene. Denne gangen har vi satt sammen en sporty hverdagslook. 


 

THE DRESS er en lett ullkjole som mange av dere kanskje kjenner igjen fra vår/ sommer-kolleksjonen. Fasongen er den sammen, men modellen har fått lange ermer og nye spennende høst-farger. Disse fargene tas igjen i resten av kolleksjonen.

Dette gjør at du kan kjøpe THE CARDIGAN og bruke over kjolen for de ekstra kalde dagene. 
THE CARDIGAN er i tynn merinoull. Formen er asymetrisk slik at du skal få et mer spennende plagg. Alle fargene passer også fint sammen og kan kombineres akkurat slik du ønsker. 


Liker du fargen yellow eller mint, men er usikker på om du kan ha den så nært ansiktet, så kan du lett bruke en av toppene i en annen farge inni. På den måten får du bruke fargen, men bryter det opp mot ansiktet. 


Håper dette ga deg litt inspirasjon frem til neste innlegg :) 

Følg oss gjerne på Instagram for flere bilder og oppdateringer: @mette_moller_