Antrekksinspirasjon: Kjole, kjole, kjole- vinteren 2014
KJOLEDILLA, ALTSÅ ;)

Man føler seg vel aldri så fin og kvinnelig som når man har på seg kjole? Enten det er på fest med all styling på stell eller full fart i hverdagen med joggesko og tette strømper. Trass gleden ved å bruke, så er utvalget så stort at det kan være vanskelig å orientere seg i mylderet. Det kan ta litt piffen fra hele kjolegleden. Her et et utvalg av hva vi kan gi deg og hvordan jeg har tenkt de kan brukes.

"DEN LILLE SORTE" er den beskjedne kjolen som løfter deg uten å rope etter oppmerksomhet. Nedenfor er noen fine varianter fra flere sesonger som er smale og gir en ren og fin siluett. Alle med sine diskrete detaljer som gjør dem spesielle. 30 17 Horizon drape dress har et bredt forstykke hvor de horisontale stripene i strikken legger seg forskjellige veier ettersom hvordan kragen danderes. Dette myker opp den strenge formen. Klikk deg inn på produktet for å se de forskjellige måtene å brette på. E45 Asian Bloom dress er veldig elegant. Blomsterranken som løper nedover de vide ermene gir et majestetisk utrykk. W81 Stretch Pin dress er i vevd materiale med mye elastikk i seg. Så ren det går an, med en skimrende silkekant i halsen. Ha den som det perfekte backdrop til dine belter, smykker eller cardigans, eller bær den uten og la din egen feminine fasong være smykket i seg selv.
"KLASSIKEREN"

De mest populære modellene gjennom min tid som designer har alle den tidløse X fasongen. Jeg innrømmer det selv, det er vel den enkleste og mest kledelige kjolen jeg kan bruke. Felles for dem alle er den tette overdelen og skjørtet som skrår ut over hoftene. Nedenfor fra venstre ser du varianten for de 3 siste årene. C1 Classic dress er sesongens utgave. Garnet er mykere enn tidligere og er et lite vidunder å ha på. Ermene er lange med en bred ribbekant nederst som er god å trekke opp til albuen eller ned over hånden. V-halsen åpner kjolen og understreker mykheten og femininiteten. E2 Classic Sleeveless dress er en fin og lett ullkjole å bruke i en middag eller i et selskap. Til hverdag passer det fint med en liten bolero eller cardigan over. Båthalsen gir et mindre avkledd og mer verdig uttrykk på denne ermløse kjolen. E1 Ever classic dress, eller "den kjolen du lager" som flere også beskriver den som, har litt tyngre detaljer enn C1. Ermene har en bred mansjett som er laget slik at alles ermer kan passe. Har du korte ermer bretter du den helt opp, har du lange ermer bretter du den lengere ned. Livstykket og omslaget i utrigningen er tydeligere og balanserer tyngden mansjettene gir. 


E30 Petite dress fikk sitt navn da jeg prøvde den for første gang og asssosiasjonene mine løp mot Paris i mellomkirgstiden med en gang. Beret og baguett og fin pike på sykkel. Det er fint med denne kjolen er at uansett størrelse på bæreren, så får de dette "petite" over seg. Kjolen har lange ermer og en tett hals. For å lette opp inntrykket er ermene lagt lengere inn på skulderen med en liten puff. Halsen foran har fått en liten fold som ser ut som en dråpe. Kantene er tynne og lette og ermene er uten detaljer som tynger. Man kan kanskje si kjolene er like, men jeg synes det er spennende med hva disse små detaljene kan gjøre med helheten.


"GAMLE HELTER"

Har du mer enn nok å bruke pengene på til jul så finnes det gode alternativer. Tidligere modeller er ofte satt ned med 30 til 50%. Det kan være utplukket på størrelser, men noen ganger er man heldig :) Her er et utvalg av gode ting til hyggelige priser.