Antrekksinspirasjon: Kjoler sommeren 2018

Antrekksinspirasjon: Kjoler sommeren 2018

Nå er vi snart i gang med mai og det er høysesong for bryllup, konfirmasjon og ikke minst 17 mai! :) Solen titter frem og våren er her. Snart i hvert fall ;) 


Først ut er de blå fargene. Vi har tre ulike blå-toner. Det er iceblue, blue og majolica blue. Iceblue er den lyseste fargen som er utrolig fin  og søt. Blue er den mellomste fargen og er fortsatt lys, men noe sterkere i uttrykket. Så har vi majolica blue som er den mørkeste fargen. Klassisk, vakker og mer voksen. En farge som tar seg godt ut på jobb såvel som sesongens festligheter. Det vi synes er så fint med disse kjolene er at de har så mange liv. De kan brukes med sneakers og en lett jakke for et mer sporty uttrykk. Likevel er det mange som kjøper dem til bryllup og fest. Alt kommer an på tilbehøret, og det er jo det så er så gøy med klær:) 

Print kjolene er for deg som ønsker et sterkere uttrykk. Klassisk med en vri. Print jersey wrap dress er en myk og deilig kimonoinspirert omslagskjole. Ermene er lange og vide, og kragen smyger seg tett opp mot halsen. Det er viktig at man trekker kjolen godt over bysten før du legger beltet bak og knyter den foran igjen. Print jersey slim dress er en nydelig, smal kjole. Kjolen sitter helt etter hele veien, men mønsteret gjør den ikke så skummel som ellers en ettersittende kjole ville ha vært. Hvis du vil lese mer om historien bak printet så kan du gjøre det HER.

Modellen har på seg print jersey wrap dress. Kjolen ser litt annerledes ut enn det den gjør i virkeligheten. Det er fordi kjolen modellen har på seg er en prøve som kom til oss før vi fikk den endelige kolleksjonen. 

Antrekket på det lille bildet viser Classic jersey skirt i majolica blue, Print singlet og Almost C cardigan. 

Direktelink til alle kjoler i bildet: Classic summer dress, Classic wrap dress, Print jersey slim dress, Print jersey wrap dress


  


Lange kjoler. Det kan aldri gå galt med en lang sommerkjole. Disse er like fine med lave sandaler som høye pumps. Tenk så herlig for alle som ikke liker å gå med høye sko!? Og vet du hva? En lang kjole trenger ikke å kun bli brukt til fest. Personlig har jeg brukt min lange kjole mer i hverdagen enn til fest:) På sommeren vil man jo gjerne bruke "sommerklær", men her i Norge så er ikke alltid været på vår side. Da er en lang kjole perfekt fordi den gir litt varme over beina. Disse er laget i viskosejersey som gir dem et litt mer hverdagslig preg til tross for sitt elegante design. Kjolen har god vidde i skjørtet. Overdelen er i dobbel jersey så den er fast og god og bærer det lange skjørtet godt. Kjolen er laget veldig lang for at den skal være lang nok til alle lange damer der ute. Er du for kort til kjolen, så er det verdens enkleste sak for en skredder å legge opp så den blir perfekt til deg:) Kom gjerne innom butikken vår så kan vi også hjelpe deg her! 

Direktelink til alle kjoler i bildet: Classic long jersey dress, Classic long jersey dress - sort, Print jersey long dress - man. wall, Print jersey long dress - man. greenGrønt er skjønt og hører våren til :) Den eplegrønne fargen er klar og sterk og ikke minst veldig kul. Her får du femininitet blandet med et sterkere uttrykk. Bruk print jersey skirt med en singlet så ser det ut som en kjole. Akkurat som på bildet av modellen. Print square dress er også en favoritt. Hvor enkel kan en kjole få blitt? Beltet gjør kjolen til en fin cocktailkjole som viser frem midjen. Tar du bort beltet står du igjen med en hverdagslig og avslappet kjole som fint kan brukes over bukser. 


Direktelink til kjoler i bilde: Classic jersey summer dress, Classic jersey wrap dress, Print square dress, Print jersey skirt, Print jersey singlet, Print jersey wrap dress


Kanskje er det ikke alltid kjolen som er vanskelig å finne, men det jeg vet at mange sliter med er hva man skal ha over kjolen. Det kan jo tross alt bli kaldt eller kanskje det ikke alltid passer seg å ha bare ermer? Da er det fint å ha en liten bolero-jakke som går fint sammen med kjolen. Vi har to ulike modeller. Magnolia bolero er en elegant bolero i tynn merinoull. Ribbekanten legger seg mykt rundt stammen av kroppen mens de store ermene gir plagget et generøst og majestetisk preg. Summer bolero har en tettere krage og doble spenner foran. Den blir da mer kledd enn en mer åpen bolero. :) Sist, men ikke minst har vi underkjolene våre. De er i glatt og tung viskose som gjør dem perfekte under alle kjoler. En underkjole gjør rett og slett slik at kjolen over faller finere og du slipper at stoff henger seg opp i undertøy og strømpebukse.


Direktelink til klærne i bildet: Magnolia bolero, Magnolia bolero - sort, Summer bolero, Summer bolero - sort, Frances slip dress, Fiona long slip dress, Fiona short slip dress

Modellen har på seg Print jersey long dress i man. green og Magnolia bolero i svart