Antrekksinspirasjon: Matchende sett - høsten 2018

Dette lille blogginnlegget skal handle om matchende sett. Grunnen til at vi retter fokuset hit er at det kan gjøre underverk på morgenen når du ikke vet hva du skal ha på deg!

Et matchende sett gir enhver av oss en skikkelig kul og gjennomført stil. Nedenfor ser du en fin variant i våre tre ulike print. Bilbao skirt med Bilbao sweater til. Dette settet mener jeg at absolutt alle kan tørre å bruke. Det er så klassisk med sine rene linjer.  Det at settet er i 100% ull gjør at du ikke vil føle deg altfor stivpyntet, men heller avslappet og kul. Uansett om du velger å ha boots, pensko eller sneakers til. Selv om genseren er oversized er den ikke så stor at du ikke får den under jakken din. Det er mange store gensere som er akkurat det. Så stor at det ikke er mulig å bruke den under noe, men Bilbao sweater (som du ser her) er en nett og fin variant.  

Det mørke printet erosion er litt tynnere enn de to andre. Det er fordi den kun har to farger og er derfor strikket med to tråder. De andre printene har tre farger og vil derfor være tykkere. Les mer om hvordan disse printene ble til her. 

Produkter på bildet: Bilbao skirt i ulike print: The worker - Misty - Erosion. Bilbao sweater i ulike print: The worker - Misty - Erosion.Hvis du liker å leke deg litt mer så er Bilbao sweater råkul sammen med Misty skirt eller The worker trousers! Skjørt og bukse er i bomull og genseren er i tykk ullstrikk. Dette gir en spennende kombinasjon og jeg vil si at det skaper et sett som tar mer oppmerksomhet siden man leker med ulike stoffer og ulike versjoner av de samme printene. Nedenfor ser du kombinasjon av Bilbao sweater og Misty skirt i printet Misty. Produkter i bildet: Misty skirt i ulike print: The worker - Misty - ErosionBilbao sweater i ulike print: The Worker- Misty- ErosionThe worker trousers i ulike print: The worker - Misty - Erosion