Ferietips og din garderobe i en koffert

Ferietips og din garderobe i en koffert

Det er mange som tar seg en velfortjent ferie nå og skal nyte dager eller uker med gode folk rundt seg, god mat og fine lokasjoner. Men først skal man gjennom hele prosessen med planlegging og pakking. Vi har lyst å hjelpe deg med å pakke. Les videre og få pakketips, og tips til fine sommerantrekk. PAKKELISTE

Lag en pakkeliste på forhånd for å få mer oversikt over hva du trenger å ha med. Noter underveis hvis du kommer på noe du hadde glemt å ta med da du skrev listen din. Det dukker stadig opp noe man plutselig husker hadde vært praktisk å ha med. I mitt tilfelle så glemmer jeg alltid myggspray. Hvis du skriver pakkelisten din på et notat på mobilen så kan du også bruke lista til hjemreisen for å sjekke om du har fått med deg alt hjem.

Er det lenge siden du har vært på tur, og du bare klarer ikke å komme på hva du burde ha med - Så finnes det alltid pakkelister på nettet. Bare søk på fjelltur pakkeliste, storbyferie pakkeliste eller lignende. Bruk pinterest.com eller google.


ANTREKK

Planlegg antrekk på forhånd og pakk det som kan kombineres sammen på flere måter. Dersom du skal på fjelltur så gjelder kanskje ikke disse tipsene like mye, men det er et godt tips ellers! Uansett om du skal til Syden eller på storbyferie. Med dette tipset pakker du sannsynligvis litt lettere enn du ellers ville gjort. 

Et bonustips, som jeg lærte av ei en venninne bare for et par år siden, er å ta bilder av antrekkene du har planlagt før du pakker de ned i kofferten eller baggen. Legg til bildene av antrekkene i en egen mappe på telefonen så har du tilgang til antrekkene dine hele tiden mens du er på ferie. Det kan jo bli overveldende når du står og ser nedi kofferten og kanskje ikke har så god tid før du må ut døra. Du sparer tid ved å ha bildene klare, og slipper å lure på hvordan det egentlig var du ville kombinere plaggene. 


Bildet over viser hvordan du kan bruke din Dragonfly skjorte til to ulike aktiviteter. Bruk den på stranda med din favoritt shorts og bikini, eller til den fine buksen din når du skal ut på middag utover kvelden. :)

Det er en perfekt dag til kveld skjorte! 

Pris:

Dragonfly Shirt: 980 kr (Førpris: 1400 kr)

June Trousers: 980 kr (Førpris 1400 kr)

Ps.... 

Trenger du en liten hatt mens du ligger på stranda så har vi en superfin bucket hatt i økologisk denim til kun 610 kr!!

Ghibli Sweater er en kort genser fra årets vårkolleksjon. Den er helt genial å pakke med seg på ferie, og jeg skal fortelle deg hvorfor!

Den kan du bruke til kjoler, shorts, skjørt og bukser. Den tar ikke stor plass og er fin å ha om man ligger på stranda og det plutselig blir kjølig, på båttur eller når du tar deg et glass på uteserveringen. 

Ghibli sweater: 840 kr (Førpris 1200 kr)

På bildene under kan du se hvor godt Ghibli sweater passer til ulike outfits!

Når du pakker så er det veldig praktisk å ta med plagg som du kan bruke fra dag til kveld!

For eksempel er Dragonfly shirt dress (vi har to varianter, kort og lang) perfekt til dette. Du kan bruke den med sandaler, en strandveske eller sekk, og solbriller på dagen. Men når solen tar kvelden, så kan du skifte til noen finere sandaler eller høye heler, en liten veske og slenge på en genser. 

Pris:

Dragonfly shirt Dress: 1680 kr (Førpris 2400 kr)

Dragonfly Short shirt dress: 1505 kr (Førpris 2150 kr)

Evas dress: 1260 kr (Førpris 1800 kr)

Short Jeans: 1450 kr

Classic Jersey V-top: 490 kr (Førpris 700 kr)


Noen av våre gensere / jakker:

Supersoft turtle sweat:1900 kr

Ghibli cardigan: 1050 kr (Førpris 1500 kr)

Ghibli sweater: 840 kr (Førpris 1200 kr)

Ghibli Bolero: 770 kr (Førpris 1100 kr)

Ghibli jacket: 1225 kr (Førpris 1750 kr)


PAKKETIPS

Bare et lite avbrekk fra disse inspo bildene og fine antrekkene - Nå over til litt flere pakketips!

Nå har vi jo allerede nevnt at det er lurt å pakke klær som kan kombineres på ulike måter, men vi kan ikke understreke dette nok! Dette er det aller viktigste når du pakker, eller i hvert fall veldig lurt. Når du pakker tilbehør, sko og lignende, så kan du prøve å tenke på samme vis - "hvilke sko kan passe til disse tre antrekkene..?".

Et annet tips jeg har fått med meg som jeg vil dele med dere, er hvordan du kan pakke halskjedene dine uten at de krøller seg i hverandre. Dette har jeg testet ut selv, og det fungerer så bra at jeg nok kommer til å gjøre dette hver gang jeg skal reise. Det du gjør er å tre smykket gjennom et sugerør. Super enkelt og helt genialt. Se på videoen under.


Har du barn du skal reise med? Jeg har fått et ordentlig lurt pakketips av en som er mamma, enda jeg selv ikke er mor. Men hei, dette er nyttig uansett!

Hvis du skal pakke dine barns klær i samme bagasje som din egen, så kan du pakke klærne til barna dine i egne zip-poser. Marker posene med navn og du har dem lett tilgjengelig. Dine egne klær kan du la ligge fritt i baggen/kofferten. 

Dette tipset kan jo anvendes med en liten vri (om du ikke reiser med barn). Pakk dine planlagte antrekk i zip-poser for eksempel. Kreativiteten stopper ikke her..

Pakk noen av tingene dine i et fint handlenett som du kan bruke som veske mens du er i feriedestinasjonen din.

Har du kjempelyst å pakke med deg favorittkjolen din eller noe annet som du vet kommer til å krølle og rynke seg totalt i kofferten? Nå er jo ikke dette noe absolutt alle har hjemme, men hvis du har det, så kan du ta med deg håndsteameren din. Den tar ikke mye plass om du prioriterer et lite rom i bagasjen til den.

Pakk sokkene i skoene - hvorfor ikke! Dette er et annet tips jeg har fått. Ellers er det alltid lurt å sjekke hvordan været er dit du skal og pakke klær som passer været. 


INSPIRASJON


Bare litt inspirasjon..

Basics eller klassikere, som omslagskjolen, er alltid sikre vinnere og gode å ha med på ferie. Basics kan alltid kombineres med noe annet du har, enten om det er ensfargede plagg eller med mye print på. Mens omslagsjolen ofte kan fungere som kjole eller som en topp/tunika med en bukse under. Dette kommer selvfølgelig helt an på fasongen på kjolen, men bare prøv deg frem!

Slim wrap dress: 1260 kr (Førpris: 1800 kr)

Bucket hat: 610 kr

Classic J singlet: 343 kr (Førpris: 490 kr)


Summer strap dress, som du ser bilde av under dette avsnittet, er en superfin selskapskjole som har en overdel med god stretch, og et glatt og fint skjørt. Vi har hatt mange hyggelige kunder innom som har kjøpt denne med formål om å bruke den som en sommerkjole! Det er kjempe smart, for da er mulighetene åpne, og du kan bruke den til fest også. 

Summer strap dress: 1225 kr (Førpris: 2450 kr)


På bildene under har modellen på seg Dragonfly trousers i en nydelig og livlig fersken farge, sammen med en topp som har en drapering i overdelen. Denne buksen er kjempe behagelig og er veldig enkel å pynte opp eller å tone ned. 

Dragonfly trousers: 980 kr (Førpris: 1400 kr)

Classic J drape tee: 511 kr (Førpris: 730 kr)


Vi håper pakkehjelpen var nyttig, eller i det minste gøy å lese gjennom. Har du noen lure pakketriks eller generelle ferietips? Del dem gjerne med oss i kommentarfeltet! :)

Vi ønsker dere en riktig god sommer!!