Hva har skjedd med fargen?

Hva har skjedd med fargen?


Har du noen gang bestilt noe på nett og blitt sjokkert når du åpnet pakken? Det var vel ikke den fargen her du skulle ha? Hvorfor er kjolen mørkere enn den var på bildet? Hvorfor er den lysere enn på bildet?

Dette har noe med hvordan skjermen på din mobil, nettbrett eller PC er stilt inn, og det skal vi prøve å forklare nå :)  Innstillinger på lys 


Her ser du det samme plagget, men med 3 ulike farger. For meg er bildet i midten det som er riktig i forhold til hva jeg ser på min skjerm med normal innstilling. På bildene som er til høyre og venstre er lyset på skjermen justert opp og ned. Plutselig har plagget en helt annen fargenyanse.. 


Her er et eksempel til med en kjole fra vårens kolleksjon. Her er fortsatt originalbildet i midten. Stiller jeg skjermen mørkere blir også kjolen mørkere. Stiller jeg skjermer lysere er det ikke like stor forskjell. Igjen kan dette ha med at det er en kjole i lysere farger enn jakken jeg viste i det første eksempelet. 

Innstillinger på farge


Her har jeg stilt inn fargene på skjermen. Originalbildet er fortsatt i midten. Til venstre ser jakken mye blassere ut enn den egentlig er, men til høyre er det mest forskjell på beltet. Fargen er rødere enn den egentlig er i virkeligheten. 


Til venstre ser kjolen nesten litt grå ut, men til høyre har den mye sterkere farge. Det er vanskelig å si eksakt hva som er rett og jeg vet ikke hvordan din data er innstilt. Min er kanskje ikke heller helt riktig i forhold til fargen som er på kjolen i virkeligheten. 

Men ikke vær redd for at ingen farger er riktig. Dette er bare forklaringen på hvorfor man av og til opplever fargen annerledes på sin skjerm enn i virkeligheten.

Frykt ikke: Vi har gratis frakt og returrett på alle varer du kjøper i vår nettbutikk så hvis du noen gang skulle oppleve fargen annerledes enn hva du trodde så kan du returnere den :) 


Du er selvfølgelig alltid velkommen til butikkene våre hvis du foretrekker å se plagget før du kjøper :)