INNBLIKK FRA KUNDEKVELDEN

INNBLIKK FRA KUNDEKVELDEN

Som overskriften tilsier så skal dere nå få et lite innblikk fra kundekvelden med form- og fargeanalyse som tema for dagen. 

For å oppsummere kvelden til dere som ikke kunne komme, så ble altså kundekvelden holdt av Mette Møller, og Marianne Mac, en dyktig imagekonsulent, inne på Mette Møllers butikk her i Oslo.

Mette holdt et interessant foredrag om de ulike fasongene og hvordan klærne, eller ulike snitt på klærne, passer til de forskjellige kroppsfasongene. Marianne snakket om farger, og fikk trekke opp to modige damer som hun kunne ta en fargeanalyse på. Det ble en lærerik og stemningsfull kveld, med makroner og litt i glasset ble det også litt fnising og godt humør. 
Er formanalyse og mote noe som fenger deg, så anbefaler vi deg å lese bloggen som heter Shop AW21 etter fasong. Ellers er du hjertelig velkommen til butikken, vi ønsker å hjelpe deg så godt vi kan med å finne riktige klær til din fasong! :)

Over ser du en liten samling av klipp ifra kvelden. 

Under viser vi tre bilder. Mette og Marianne gjorde klart hvert sitt stativ, som hadde litt forskjellige ting på seg. På Mette sitt klesstativ kunne du se antrekk som var satt samme til spesifikke kroppsfasonger, hun hadde også et stativ av eget design, satt sammen av en metallplate, et langt linjal og ståltråd for å få hengt opp tegneheftet. Så her brukes kreativiteten på mange måter! Haha Det ble kjempe bra! :)


På andre siden av Mette og hennes selvlagde flipoverstativ, stod Marianne med sitt klesstativ. Hun hadde hengt skjerf i ulike farger, som ble brukt til å fageanalysere damene! 

Mette til venstre, Marianne til høyre. 

Føler du at du det hadde vært fint med garderoberydding, fargeanalyse, eller for eksempel en god veileder og hyggelig shoppingopplevelse, så anbefaler vi deg å sjekke Marianne sin nettside.
Gå inn på www.mariannemac.no 


Har du tenkt over "luft", som ble nevnt i videoen over? Eller hvordan ulike teksturer på klærne har noe å si for hvordan din kropp oppfører seg i bevegelse? Bare for å forklare det kort og enkelt - En dame har tunge steg når hun beveger seg bortover rommet. Hun har på seg en tynn ullgenser, og en lett bukse i viskose. Hennes steg har ikke endret seg, men hennes steg virker lettere nå. Interessant eller hva? 


Alt i alt, koste vi oss masse, og fikk fine tilbakemeldinger av de av dere som kom! Tusen takk til dere :)

Nå er bare spørsmålet. Kommer du, hvis vi arrangerer en ny kundekveld? Hvilket tema burde vi ta for oss da? ;)