Shop SS21 etter fasong

Shop SS21 etter fasong

Noen ganger finner man et fint plagg, prøver det på, og det sitter helt perfekt! Hva er det som gjør at akkurat dette plagget ser så bra ut? Det kan være fargen, eller det kan være andre ting. Men sannsynligvis er det fordi du har plukket ut et plagg som komplimenterer akkurat din kroppsfasong!

Det er kanskje ikke alle som vet det, men på nettsiden vår kan du shoppe etter din fasong. Nå som butikken er stengt og man ikke får prøvd klærne, kan det være kjempe nyttig å være klar over dette. Vi håper det gjør det enklere for deg å velge klær du føler deg ordentlig fin i. Hos oss har du for øvrig returrett i 14 dager fra du mottar pakken dersom plagget likevel ikke stod til forventningene.

Selv om du enkelt kan klikke deg inn på "shop etter fasong" - som du gjør ved å bla ned i hovedsiden til nettsiden vår - har vi satt sammen et antrekk til hver karakteristiske kroppsfasong.
Det er selvsagt bare til inspirasjon, og hvert enkelt plagg kan passe flere fasonger enn bare den fasongen plagget blir presentert ved. 

Bildet over viser ulike fasonger. Denne er begrenset, men mange kan passe inn i varianter av disse. Det kan være en god hjelper å se på denne når man skal finne sin fasong.

Ved valg av klær kan andre faktorer også spille en viktig rolle, som materialet plagget er laget av. Er det elastisk, eller ikke? Trykk deg gjerne inn på dette blogginnlegget før du fortsetter å lese dette innlegget! : https://www.mettemoller.no/hvilken-fasong-passer-meg-?cp=694&mi=0EPLEFASONGEN


Eplefasongens hovedtrekk er:

- Runde skuldre
- Medium til stor byste
- Fyldig mageparti
- Slanke ben

Om antrekket:

Jersey longsleeve - 900,- 
Classic J trousers 2021 - 1100,-
Supersoft vest - 1200,-

Tilbehøret er der for inspirasjon.

Jersey longsleeve har litt flaggermusermer og er løsere i overdelen hvilket gir god rom til dem med større byste. Toppen sitter derimot etter nederst på hoftene, og vi kan da beskrive overdelens fasong som en omvendt triangel. Med knytingen til vesten får du markert midjen. Til slutt har vi classic jersey trousers som er en behagelig bukse i viskosejersey med høyt liv og rette bukseben. 

Dette er et behagelig antrekk som man også kan føle seg chic med, og kan brukes i mange anledninger. Antrekket kan jeg se for meg er fint både til en dag ute i sola for å ta en kaffe, late dager på sofaen, men også perfekt foran kameraet på zoom.REKTANGELFASONGEN
Rektangelfasongens hovedtrekk er:

- Rette skuldre og brystkasse
- Rette hofter og underdel
- Lite definert midje
- Noe mage

Dette antrekket passer også en smal kvadrat, hovedtrekkene er:

- Smale skuldre
- flatt bysteparti
- Smal og lite definert midje
- Smale hofter

Om antrekket:

Evas dress - 1800,-
Supersoft turtle sweat - 1900,-
Bucket hat - 610,-

Annet tilbehør er der for inspirasjon.

Det som gjør kjolen så fin til akkurat denne kroppsfasongen, er at overdelen er ledig med en drapert utringing og at det er et belte i midjen til å markere det. Du vil på et vis skape en illusjon av å ha en timeglassfigur ved hjelp av disse konkrete egenskapene til kjolen. Beltet kan du knyte foran, bak, eller bak og frem igjen. Det gir tre ulike varianter hvor du på den ene måten får en glattere look foran med mer "rynker" bak (slik som på bildet), eller omvendt. Knyter du bak og frem igjen, blir båndet naturligvis kortere.

Genseren er bare helt fantastisk, og hvorfor ikke slenge den over kjolen. Den kan du tucke inn i beltet foran for å ikke miste den fine fasongen til kjolen, men du kan også la den henge naturlig for en laidback look. Mette har også laget en bucket hatt til vårens kolleksjon, som jeg synes passet utrolig fint til dette antrekket. PÆREFASONGENPærefasongens hovedtrekk:

- Fyldige hofter og lår
- Definert midje
- Skuldre er smalere enn hoftene
- Liten overkropp og byste

Om antrekket:
Strawberry tee - 900,-
Denim Sweeper trousers - 1550,-
Supersoft short jacket - 1900,-

Annet tilbehør for inspirasjon.

Toppen er veldig leken og fin. Ettersom denne kroppsfasongen vi nå snakker om ofte kan ha smalere skuldre og liten byste, er det fint med en overdel som sitter litt tettere på overkroppen. Det gjør nettopp strawberry tee. Den er ettersittende over, men med god ledighet over magen og hoftene. Buksen er i denim og er super stilig til boots og til sneakers. Den sitter pent over hoftene og har vide buksebein. For å gjøre noe mer ut av antrekket kan man jo slenge over en cardigan! 
OMVENDT TRIANGEL FASONG


Omvendt triangels hovedtrekk er:

- Underkorppen er smalere en overkroppen
- Lite definert overgang mellom midje og hofter
- Flate hofter og rumpe
- Rette og firkantede skuldre

Om antrekket:

Denim wrap dress - 1850,-
Classic jersey V-top - 700,-

Annet tilbehør er der for inspirasjon. 

Kjolen er laget i økologisk bomull. Virkelig, en nydelig omslagskjole i denim! Det som er så flott med kjolen til denne kroppsfasongen, er at skjørtet på kjolen har en klokkeform som kan gi din fasong en fin figur. 

Det er ingen ermer på kjolen, og kan brukes uten noe under. Men det er likevel mulig å ha på noe under dersom man ønsker der. V-topp har t-skjorte ermer, for dem som ønsker litt ermer. Den sterke denim blå fargen som kjolen har, går utrolig fint til alle sesongens farger på trøyene. Du kan også kombinere kjolen med en skjorte under. Kolleksjonens dragonfly skjorte har nå kommet, og denne vil være helt nydelig til!TIMEGLASS FASONG


Frodig timeglass, hovedtrekk:

- Fyldige lår
- Runde hofter og rumpe
- Smal midje
- Stor byste

Antrekket passer også til kroppsfasongen som kalles liten timeglass. Hovedtrekkene er:

- En definert byste
- En definert midje
- En liten rumpe
- Smale hofter

Om antrekket:

Classic J singlet - 490,-
Supersoft turtle sweat - 1900,-
Flerken Winter skirt - 1300,-
Eller
Classic J skirt - 1100,-

Annet tilbehør for inspirasjon. 

Ofte kan plagg som er inntil sittende i livet passe veldig fint til en timeglass figur. Derfor har jeg tatt med Flerken og classic jersey skirt til dette antrekket. De er begge klokkeformede skjørt. Forskjellen er at Flerken skjørtet (det rosa skjørtet på bildet) er fastere i stoffet, samt kortere enn det andre skjørtet. Classic jersey skirt er lettere og tynnere i stoffet, som nevnt også lengre. Kombiner med en singlet under genseren så man akkurat ser kanten av trøya. Da har du et fargerikt og flott antrekk! 


SHOP ETTER FASONG, GUIDEN


Årets vårkolleksjon er veldig fargerikt, som jeg personlig synes er så forfriskende og deilig. Ferske farger gir sjela mye glede, og dette er noe vi kan sette pris på denne våren som til nå kan ha vært en tung tid for mange. Farger, glede og sol!

Det er så mange måter å kombinere vårkolleksjonens farger på, og som nevnt tidligere, så er mange av plaggene kledelige til flere kroppsfasonger enn bare en. Lek deg derfor fram, vær vågal eller gå for det som føles aller tryggest for deg! 

Hvordan du selv kan navigere deg fram til hva som kler din kroppsfasong, kan du se på videoen og bildet under! :)På bildet ser du en kjole. Her har jeg trykket meg inn på et tilfeldig plagg inne på nettsiden vår.

Er du nysgjerrig på om dette plagget passer din kroppsfasong, så kan du faktisk se dette på de klikkbare figurene under material og passform - beskrivelsen. Genialt! Og dette gjør det mye enklere å handle på nett!På videoen over viser vi akkurat hvor på nettsiden du kan shoppe etter fasong. Dersom du vet hvilken fasong som best beskriver deg, kan du gå inn på nettsiden vår og scrolle ned til du ser tittelen "Shop etter fasong". Der kan du trykke deg inn på hvilken som helst av alternativene, slik jeg har gjort på videoen til høyre. Trykk på fasongen du ønsker å se nærmere på, så vil plaggene som best komplimenterer den konkrete fasongen dukke opp. 

Finner du et plagg som du liker veldig godt og vurderer å kjøpe, men så er ikke den lille figuren i passform-beskrivelsen riktig, så er det selvsagt helt greit å kjøpe det. Det aller beste er jo som oftest å få prøvd plagget på, ettersom man kan være en litt annen variant av de små fasong-figurene. Å shoppe etter fasong er bare noe vi ønsker å tipse dere om for å gjøre deres handleopplevelse enklere, og selvsagt fordi vi ønsker at dere skal være mest mulig fornøyd med det dere har anskaffet dere hos oss!

Lurer du på noe i forhold til akkurat dette temaet, og fasongen på et eller flere spesifikke plagget, så ønsker vi at dere spør oss. Vi er her for å guide, så godt vi kan i hvertfall! Det er bare å ringe oss på telefon i våre åpningstider, altså kl.11 - 18 i hverdagene og kl. 11 - 17 på lørdager. Eventuelt ta kontakt med oss på mail, facebook, eller send en direktemelding på instagram! :)

Vi ønsker også å minne om at det er mulig å bestille klær på nett med klikk og hent! Det er fantastisk enkelt, og gjøres ved å legge til varen i handlekurven på nettsiden etterfulgt av å trykke på "hent i butikk"-knappen.