Summer sale

Summer sale

Sommersalget er i gang og vi har en mengde varer satt ned med -30% og -50%.

I tillegg har vi også SUPERSALG både på nett og i butikkene.

Vi har samlet sommersalget til deg HER :)


Vi har de siste sesongene har vi lagt større vekt på det økologiske, miljømessige og etiske aspektet ved våre kolleksjoner. Vi har synliggjort elementer som alltid har vært tilstede, og laget nye serier hvor "alt" skal være så riktig som det går.

Denne sesongen lagde vi jeans i økologisk bomull, og fortsatte vårt samarbeide med strikkerene i Sarajevo. Til vinteren vil vår strikkeserie "Classics" bli strikket av merinoull fra en økologisk driftet gård i Sør Afrika. I Sør Afrika har de ikke parasitten som gnager seg inn i kjøttet på bakdelen av sauen. Sauen går derfor fri for "mulessing" som er den barbariske metoden som brukes for å fjerne denne.I tråd med våre gode hensikter på miljøet og etikkens vegne vil vi gå over til "slow fashion" og gå bort ifra den vanligste rytmen i klesbransjen. Nyheter - salg - nyheter - salg osv. Klærne våre mister ikke sin verdi bare fordi vi treffer på et spesielt tidspunkt i året. Med årene har det å produsere klær også blitt dyrere. Spesielt fordi arbeiderenes rettigheter i lavkostland jeg produserer i har blitt bedre tatt vare på, og  lønnsnivået har fortjent økt. Allikevel holder klærne mine samme prisnivå som de gjorde for 15 år siden. Siden fortjenesten er mindre, så er det for vår del er det ikke lengere rom for et forhandlerledd. Derfor er ikke klærne mine å finne i andre butikker. Men med egne butikker og nettbutikk, så vi klarer oss fint. Motivasjonen til å levere gode og riktigere produkter er større enn å se store tall på bunnlinjen.

Derfor er det mye av sommerkolleksjonen som ikke er på salg. Klærne vi designer er laget for å tåle tidens tann. Vår mest populære kjole i vår er en modell fra sommeren 2013. Heller enn to store eventer i året med nyheter og salg, så vil dere framover få presentert mindre serier med nyheter og hyggelige salgskampanjer fordelt utover.Men så klart vil skjønner vi det er morsomt med salg! Å gjøre et skikkelig kupp er en stor glede om man er på budsjett eller ikke. Bare husk å kjøp ting dere kommer til å bruke :) Håper dere finner fine ting hos oss i sommer.  Velkommen skal dere være!