Teresa

Teresa

Denne høsten presenterer vi kolleksjonen på helt vanlige, men veldig forskjellige jenter. Når jeg designer en kolleksjon, så tenker jeg personligheter i både form og karakteren i antrekket. Selv om klærme er laget i universet hvor jeg bestemmer hva som er fint, så må det være plass til den viktigste som er deg som kunde. Teresa jobber som personlig trener og det er slik jeg ble kjent med henne. Som kunde var jeg på hennes arena. Da jeg spurte så stilte hun sporty opp på foto- shoot, som er min arena. Veldig overraskende var hun langt utenfor komfortsonen sin. 


På bildet over har Teresa på seg Cropped trousers i svart og Retro sweater (1500,-) i svart. 

Å være bakenfor kamera når modellen har det slik er veldig spennende. Jeg må etablere en trygg kontakt med personen jeg har foran meg og få til godhet i blikk og bevegelse. Samtidig skal klær sitte og falle godt. Det tok lang tid før jeg fant den Teresaen jeg kjenner i linsa. Underveis kom det fram flere personligheter jeg ikke visste fantes. 

Om Teresa er forskjellige personer i linsa, så har jeg også laget plass for forskjellige karakterer i et og samme antrekk. På bildet over har hun på den sporty Retro dress (1650,-) i purple. Brukt alene, så kommer fargekontrasten og stripene fram, og understreker det lekne ved kjolen og personen som bærer den. Men med den lange og elegante Softer than Soft long jacket (2300,-) over, så tar kjolen et kledelig skritt tilbake og antrekket blir mer autoritært, mykt men bestemt feminint. 

Her er Teresa slik som jeg kjenner henne :) Dette er også de siste bildene jeg tok. Hun er tryggere og mer tilstede. Hun står støtt i seg selv, og er tydelig mer komfortabel. På bildet til venstre har hun på seg Drape singlet (500,-) i sea og på bildet til høyre Drape sweater (1350,-) i sea. På begge bildene har hun på seg Retro trousers (1550,-) i sea.

Takk for en fin kamerarunde, Teresa! Det var veldig lærerikt og morsomt! Som du har tatt meg ut av min komfort til mestringssone med 80 kg i knebøy, så var vel dette en like "vond" vei for deg. Men som vi sier glade ved endt økt,- det gikk jo bra! 

(Teresa er 165 cm høy, er en størrelse 38 og alle plaggene hun har på er størrelse 38)