Hvilken fasong passer meg?

Hvilken fasong passer meg?

Våre passformer (klikkbare bilder)


På bildet over er en oversikt over forskjellige kroppsformer. Denne er begrenset, men mange kan passe inn i varianter av disse og den kan være en god hjelper når man skal finne sin fasong. (Husk at enhver av disse grunnformene kommer i alle slags høyder og med mer eller mindre kroppsmasse.)
Shop etter fasong

Din fasong minner om rektangel:

Kjole 1) Her vil du kanskje gå opp en størrelse fordi ditt bredeste punkt er kjolens smaleste.

Kjole 2) Her må du kanskje vurdere å gå ned eller prøve din vanlige størrelse siden din fasong korresponderer bedre med kjolens. Din fasong minner om pære:

Kjole 1) Her vil du kanskje gå ned en størrelse fordi ditt smaleste punkt er kjolens smaleste. 

Kjole 2) Her må du gå opp i størrelse om den skal passe rundt hoftene. Din nette overdel vil bli helt borte i altfor mye stoff oventil. En H-kjole vil nok ikke passe fasongen til en pære. 


Så hva må jeg tenke på? 

1. Hvilken fasong har plagget og passer det min fasong? 

2. Hvor elastisk er stoffet som er brukt? 100% ren viskose eller bomull har ikke noe elastisitet i seg og vil derfor oppleves smått hvis fasongen ikke passer. Ull og viskosejersey har god elastisitet og vil oppleves normalt eller til og med stort i størrelsen.

Vi ønsker at du skal finne det plagget som passer din fasong. Ikke nødvendigvis velge ut i fra størrelse.


Et tall sier ingenting om fasong eller materialet som er brukt. Det som teller er at du har på deg noe som passer, som får deg til å føle deg bra og som får deg til å bli trygg, sikker og glad. :)

Vi hjelper gjerne hvis du sender oss en melding eller legger igjen en kommentar :)