Vårkolleksjonen 2018 - "My friend Vera"

Vårkolleksjonen 2018 - "My friend Vera"


"My friend Vera" kom inn døren en kald dag i begynnelsen av februar. Den myke lammeullen fra Skotland hadde blitt om til deilige, varme og feminine kjoler av de flittige hendene i Sarajevo. Når plagg blir strikket i ett som denne, så får de et mykt og rundt uttrykk som passer godt til lunheten ullen gir.

"My friend Vera" kom i mange forskjellige varianter hvor de flittige hender har tatt seg et par kunstpauser eller friheter underveis. Jeg tenker det er fint at det er litt sånn omtrent ;)

Kjolen heter det den heter fordi min venn Vera fortjener en kjole. Hun strikker i alle former og farger og helst sånn nesten i en retning. Denne er til henne og alle andre som fortjener at noen legger litt varme og godhet rundt dem.  

(Så er det nå det er ugreit å si at den kan klø?;)

Les mer om håndstrikkeprosjektet vårt i Sarajevo her.
Men Vera kommer til et godt selskap. "Little lamb" har feiret jul med oss allerede. Little lamb er med på å gjøre overgangen fra vinter til vår litt hyggeligere. Ikke bare går hun fint til vottene og luene som har fast opptreden hos oss, men hun finner også sin selvfølgelige plass sammen de nye medlemmene i den økologiske denim serien.Her er Little lamb først sammen med Oriental skirt fra i fjor sommer over en tynn strikkegenser med striper på som kommer senere i vår. I midten er Little Lamb i fargen garnet brukt til Organic 70's jeans. Veldig kul bukse med stripe i sidene. Ytterst til høyre er Little Lamb brukt til Organic jeans skirt. Sier seg selv det er bra antrekk for våren! 


Modellen er ikke strukket eller endret på noen måte som ikke er i takt med virkeligheten. Hun er størrelse 34 og har på seg kjole i størrelse XS Hun er 167 cm høy.

Modell: Maria

Sminke og hår: Sara/ Pudder

Foto: Mette Møller

Produktfoto: Blueline Studio