Web order terms

Web order terms

Bestilling

For å handle i vår nettbutikk må man ha fylt 18 år. Bestillingen er bindende idet kunden bekrefter bestillingen og ordrebekreftelse kommer opp. Ordrebekreftelsen inneholder informasjon om produkter, pris, frakt, totalpris og kunde informasjon.


Hente bestillingen i butikken

Vi gjør oppmerksom på at om du velger å hente bestillingen i butikken, så faller retten til 14 dager full retur bort. Da gjelder vanlige regler for kjøp og salg over disk. Dvs. at du ikke automatisk får pengene tilbake om du ikke lager en deponeringsavtale med butikken (vi deponerer 1 - 2 dager). Derimot kan du bytte varen i andre produkter eller få en tilgodelapp om du skulle angre ditt kjøp etter du har forlatt butikken.


Ekspedisjonsgebyr/Porto/Frakt

Vi legger til ekspedisjonsgebyr på alle bestillinger som dekker frakt og ekspedering av varekjøpet.


Leveringstid

Normal leveringstid er 2-3 virkedager etter mottatt bestilling. I tillegg kommer den tid Posten krever, normalt 1-2 virkedager.

Rett til å gå fra avtalen / angrerett

Angrerettskjema finner du hos mettemoller.no under kundeservice.

Forbrukeren har rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å gi melding til selgeren etter § 13 innen 14 dager etter at hele varen og de opplysninger som kreves med hjemmel i kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte. Fristen løper uansett ut senest 3 måneder etter at varen er mottatt, eller etter 1 år dersom opplysninger om angrerett ikke er gitt. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt plikter selger å tilbakeføre alle faktiske kostnader som er belastet forbruker. Returkostnader må imidlertid forbruker bære, med mindre selger har misligholdt avtalen. Se forøvrig angrerettloven


Unntak fra og begrensninger i angreretten (
Angreretten gjelder ikke)

- Dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. 

- Varer der selve leveringen har medført at de ikke kan leveres tilbake.

- Varen viser tydelig bruk eller slitasje.


Skadede varer og reklamasjonsrett

Når du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller feil. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss via kontakt oss skjema eller post@mettemoller.no for videre instruksjoner. Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov.Betaling og priser

Alle våre priser er oppgitt inkl. mva. (gjelder norge) og eks. frakt og ekspedisjonsgebyr. I handlekurven ser du totalprisen inkludert alle avgifter, og trekk av kort eller annen betalingsmåte gjøres når varen(e) er sendt.


Betalingsmåten levert av Bambora

Betaling levert av Bambora tilbyr kortbetaling, Vipps betaling og faktura/delbetaling.


Bambora Faktura & delbetaling

I samarbeid med Collector Bank tilbyr vi en trygg og enkel faktura- og delbetalingsløsning. Tjenesten tilbyr deg en engangskreditt som betaling for dine kjøp. Engangskreditten innebærer at kreditten er bundet til det enkelte kjøp og at du som forbruker ikke har noe ytterligere utestående kredittforhold med Collector Bank.

Ved valg av faktura er forfallstiden 14 dager. Faktura sendes til den e-postadressen du har oppgitt eller til din folkeregistrerte adresse avhengig av ditt valg av distribusjonsmåte på kjøpstidspunktet. Ved valg av faktura kan du velge å betale hele beløpet med en gang eller alternativt logge inn på bill.lindorff.no og søke om en delbetalingsavtale.

For å kunne benytte tjenesten må du på kjøpstidspunktet ha en permanent og offisiell norsk bostedsadresse og være minst 18 år gammel. Betalingsmåten er bare tilgjengelig for privatpersoner, og forutsetter at du har tatt vare på dine økonomiske forpliktelser og har en god betalingshistorikk.

En kredittsjekk gjennomføres i forbindelse med kjøpet. Kredittvurderingen utføres av Collector Bank, og informasjonen vil ikke bli lagret hos nettbutikken hvor kjøpet blir utført. Din personlige informasjon vil kun bli benyttet til å beslutte om kreditt skal gis eller ikke. Ved for sen eller uteblitt betaling tilkommer purregebyr og forsinkelsesrente og eventuelle omkostninger ved inkasso.


Bambora og spørsmål knyttet til din faktura eller delbetaling

Collector Bank (tidligere Lindorff/lowell) kundeservice hjelper deg med alle spørsmål angående din faktura eller delbetaling. Kontakt kundeservice via e-post på bill@lowell.no eller via telefon 23 17 11 56, mandag – fredag kl. 08.00 – 16.00


Forbehold
 mot feilprising, varebeskrivelser, og lagerbeholdning

Vi må ta forbehold mot feilprising, varebeskrivelser, lagerbeholdning og tekniske problemer som kan oppstå og forbeholder oss retten annulere en bestilling om dette har skjedd.


Gavekort og tilgodelapp (butikk)

Gavekort eller tilgodelapp som er  kjøpt er gyldig i 2 år fra dagen de ble laget. Sponset gavekort har utløpsdato på 2 år eller det som er spefisert på gavekortet eller avtalt.


Personvern, sikkerhet og personopplysninger

I forbindelse med bestillingen, godtar du av vi lagrer og bruker informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Vi vil ikke dele dine personlige informasjon til tredjepart.


Force majeure

Særlige omstendigheter som ikke er under menneskelig kontroll slik som krig, omfattende arbeidskonflikt, blokade, brann, miljøkatastrofe, alvorlig infeksjon som hindrer partene å oppfylle sine forpliktelser kan frigjøre en part fra forpliktelsene. Slikt unntak gjelder under forutsetning av at operasjonen ikke kan utføres under disse betingelsene. Den andre parten skal straks varsles om omstendighetene ved bruk av denne bestemmelsen.


Tvister og lover

Norsk lov skal gjelde for alle kjøp gjort under disse vilkårene. Tvister om kjøp under disse vilkår skal utelukkende behandles av en Norsk domstol