Mette Møller's website

Shop AW21 etter fasong

Klesvalg og kroppsfasong går som hånd i hanske, og vi har fått med oss at dette er noe de fleste av dere er interessert i når dere er på handletur hos oss. På nettsiden vår har vi også en egen funksjon hvor det er mulig for dere som handler på nettsiden å shoppe etter fasong. 

Selv om du enkelt kan klikke deg inn på "shop etter fasong" - som du gjør ved å bla ned i hovedsiden til nettsiden vår - har vi satt sammen et antrekk til hver karakteristiske kroppsfasong. Noen av dere har kanskje en blogg om vårens kolleksjon fortsatt friskt i minnet, men i dette innlegget skal vi denne gangen ta for oss vinterkolleksjonen!

Antrekkene som du skal få se etter hvert er selvsagt bare til inspirasjon, og hvert enkelt plagg kan passe flere fasonger enn bare den fasongen plagget blir presentert ved. 

Hver eneste uke fram til 27.oktober kan du lese en ny del som blir lagt til i denne bloggen, hvor vi del for del tar for oss to kroppsfasonger av gangen. Vi håper at du ønsker å følge oss gjennom disse ukene og holde spenningen oppe sammen med oss mot vår første kundekveld i år! 
Kundekvelden skal holdes av Mette i samarbeid med stilkonsulent Marianne.
Bli med! Meld deg på her: Kundekveld - Personlig stil & formananlyse

Men nå! Tilbake til fasongene!.. :)


HVILKEN FASONG HAR JEG?

Bildet over viser ulike fasonger. Denne er begrenset, men mange kan passe inn i varianter av disse. Det kan være en god hjelper å se på denne når man skal finne sin fasong.

Ved valg av klær kan andre faktorer også spille en viktig rolle, som materialet plagget er laget av. Er det elastisk, eller ikke? Trykk deg gjerne inn på dette blogginnlegget før du fortsetter å lese dette innlegget: Hvilken fasong passer meg?

Du kan selvfølgelig se på figurene over, men hvis du ønsker, så kan du også måle deg frem til riktig fasong. På youtube kan man finne gode forklaringer på hvordan man burde måle, eller så er du hjertelig velkommen til oss. Vi hjelper deg gjerne :)


PÆREFASONGEN

Pærefasongens hovedtrekk:

- Fyldige hofter og lår
- Definert midje
- Skuldre er smalere enn hoftene
- Liten overkropp og byste

Noe som alltid kan være fint å tenke på, uansett om du har en pærefasong eller ikke, er hva du ønsker å framheve. Midjen er ofte noe man ønsker å holde fokuset på, men de smale skuldrene er spesielt viktig å synliggjøre. Ved å skape litt mer volum der, får skuldrene en fin balanse til hoftene og resten av kroppen.


Det er lurt å gå for bukser som er vide slik at de er i balanse med hoftene. Derfor har vi valgt Flerken baggy trousers til antrekket. Denne buksen er det mulig å snøre inn i livet som er praktisk for den med pærefasong. Buksen er også tøyelig, som er en fordel når man trekker over hoftene. Et ekstra tips er å ta et bevisst valg av farger, overdel i en lys farge og underdel i en mørk farge. Lyst fremheves i kontrast med mørkt, og det er jo nettopp overkroppen vi ønsker å fremheve. Til antrekket har vi valgt spisse boots, som vil skape en illusjon av lengre bein. Du med denne kroppsfasongen stråler når du velger ting som strekker vertikalt. Jeg vil kort nevne hvorfor akkurat denne genseren. Denne varianten har et fastsydd belte, som er med på å markere midjen. Men den er også digg og stor, så du får volum til overkroppen. 

Antrekket:
Fall singlet – 550 ,-
Supersoft belted sweater – 1900 ,- 
Flerken baggy trousers - 1400 ,- 

Over ser dere et nytt antrekk til pærefasongen. Her bruker jeg Softer than soft wrap jacket som eksempel, som dere kommer til å se igjen på dette innlegget. Som dere leste i introen, så kan et plagg gå til flere fasonger enn en. Det handler bare om hvordan man kombinerer ting!

Jeg bruker skjørt som et eksempel denne gangen. Skjørtet vi har valgt er et smalt skjørt. Velger du et A-formet skjørt vil du naturligvis forsterke A-fasongen kroppen din har. Ved å bruke et smalt skjørt vil du tone ned denne såkalte A-fasongen kroppen din har som nettopp vil være målet for å harmonisere hoftene til resten av kroppen. Jakken har en ribbestrikket kant langs forstykkene som trekker linjen (og blikket) vertikalt fra halsen og ned. Du får da en forlengelse av kroppen. Samtidig har du knytingen som markerer midjen i siden - det er jo ofte noe man liker ved seg selv, og dermed fint å fokusere på. Jakken er litt innsvingt og kanten vipper litt opp. Det er derfor kjempe fine plagg sammen og perfekt til en pærefasong.

Antrekket:
Softer than soft wrap jacket - 1750 ,-
Softer than soft plain skirt - 1350 ,-OMVENDT TRIANGEL

Omvendt triangels hovedtrekk er:

- Underkroppen er smalere en overkroppen
- Lite definert overgang mellom midje og hofter
- Flate hofter og rumpe
- Rette og firkantede skuldre

Denne kroppsfasongen vil på mange måter være en motsetning av den forrige. Det blir dermed hoftene og lårene som vi ønsker å tilføye volum til denne gangen. Det er i dette partiet du er smalest, og målet er da å skape volum i underkroppen for en bedre balanse til skuldrene.

Bukser med vide bein eller A-formede skjørt med alt av striper og blonder i horisontal retning er superfine plagg til deg! Jeg har valgt dette fine og feminine skjørtet for å myke opp silhuetten. Til skjørtet kan du gjerne velge en overdel som definerer midjen. Jakken er innsvingt, men i tillegg får du sløyfen på siden. Det er fint med litt detaljer i dette partiet fordi det er med på å trekke oppmerksomheten ned fra skuldrene. I det nederste antrekket har vi to ulike farger på plaggene. Dette kan være fint til dere som er høye. Å velge ulike farger vil bryte opp litt, hvis man ønsker å unngå å se for lang ut. Til høyre har vi samme farge på skjørt og overdel, med en større flate av samme farge får vi en forlengelse av kroppen - og dermed er dette supert for de som er lave.

Antrekket: 
Softer than soft wrap jacket - 1750 ,-
Lace skirt - 1450 ,-

"Hei!.. Er ikke dette samme antrekk som i stad?" - er det det jeg hører? Men da kan jeg fortelle deg at nei, det blir ikke det samme. Buksen som er valgt nå er stivere i materialet, og rettere i fasongen. Den er ganske vid og vil ikke legge seg inntil kroppen på samme måte som Flerken baggy trousers vil gjøre. Derfor er denne buksen super fin til denne kroppsfasongen. Genseren har samme effekt her, som tidligere. Beltet lager en ekstra feminin fasong til en omvendt triangel, som ellers har en lite definert overgang fra midje til hofter.

Antrekket: 
Sweeper trousers - 1700 ,- 
Supersoft belted sweater - 1900 ,- 
Fall singlet - 550 ,-


DEL 2


FRODIG TIMEGLASS FIGUR & LITEN TIMEGLASS FIGUR

Frodig timeglass, hovedtrekk:

- Fyldige lår
- Runde hofter og rumpe
- Smal midje
- Stor byste

Liten timeglass, hovedtrekk:
- En definert byste
- En definert midje
- En liten rumpe
- Smale hofter

Ofte er de samme antrekkene passelige til disse to timeglassene.
Under ser du bilder av antrekk som allerede er vist. Men det er nettopp dette som er poenget – Jeg gjentar - Noen kombinasjoner av plagg kan være fine til flere fasonger enn en.

Denne fasongen anses ofte å være den ideelle fasongen, det er fine proposjoner som burde vises fram. La oss starte med midjen. Dette er det smaleste punktet på kroppen, så å ha noe som sitter etter på akkurat dette området, eller å ha et et belte som markerer midjen, gir grønt lys. Dermed er A-formede skjørt og kjoler kjempefine til deg. Samtidig kan vi argumentere for at smale skjørt og kjoler også er perfekt til deg. Disse plaggene vil legge seg tett inntil midjen på samme måte som et A-formet skjørt eller kjole vil gjøre, så du vil likevel få fram midjen og figuren din. Her kan det være fint å tenke på om du for eksempel har liten eller stor rumpe. Et penselskjørt er da kanskje finest til en timeglassfigur med liten rumpe enn en med stor rumpe, på samme måte som at et A-formet skjørt kan være bedre til en stor rumpe. Det er altså mange varianter av figuren.
En V-hals passer bra til denne figuren. Ellers er innsvingede topper og jakker, omslagskjoler og bukser som sitter etter i midjen, også fine å ha.


Hvorfor fungerer disse antrekkene til timeglass figurene?


Vi tar for oss det øverste bildet først. Du har et skjørt som går inn i livet, og som vil legge seg veldig pent på hoftene. Snøringen er veldig praktisk fordi noen med denne figuren kan ha veldig smal midjen, mens andre bare svinger inn litt eller eventuelt har litt mage. Så snøringer i livet er helt fantastiske å ha.

Jakken svinger inn i livet og har en V-hals. Du får en slags X-fasong av denne sammensetningen av plagg, som passer perfekt til timeglassfiguren. Timeglassfiguren har naturlig en X-form, så med disse klærne markeres dette ekstra.

Jeg har tegnet en X over plagget på bildet over for at det skal være lettere å forstå hva jeg mener. Du ser også hvordan en V-hals på et plagg passer godt til en X-fasong/timeglassfigur fordi linjene ligger parallelt til.

Over til antrekket under med den mørke buksen og den gule genseren. Som dere ser, så sitter singleten etter på overkroppen. Inntilsittende plagg er veldig fine til denne fasongen, ikke et must, men det vil avsløre de fine formene. Genseren markerer midjen på grunn av det fastsydde beltet. Det vil holde det smaleste punktet (midjen) smalt, som er ønskelig i dette tilfellet. Buksen er vid, men har relativt rette bein. Fin til antrekket, men en slim jeans gjør også en god jobb for denne kroppsfasongen. Det er altså ingen spesifikk regel på at du burde bruke en vid eller smal bukse. Buksen som er brukt til antrekket, altså sweeper trousers, er stivere i stoffet enn for eksempel den gule Baggy Flerken buksen som ble brukt i eksempelet til pærefasongen. Så om du trenger stretch til kurvene dine, er materialet plagget er laget av, også noe å tenke på. Så om du for eksempel har en frodig timeglassfigur med mye hofter og rumpe, er en Beggy Flerken bukse kanskje bedre til din kropp. 

 

Omslagskjoler er fine til timeglassfiguren. Men som du ser på bildet over, så er omslagsjolen bare plassert ved siden av den smale timeglassfiguren. Dette er på grunn av fasongen til kjolen, som er en smal modell. Om du nå ser på kjolen ved siden av den frodige timeglassfiguren, så er dette en kjole med mer vidde i hofte/rumpepartiet. Vi ønsker med dette å lage eksempler på hvordan fasongen til kjolen kan ha noe å si for kroppsfasongen. En frodig timeglassfasong kan være litt rundere i kanten, så et isatt erme gir skuldrene et lite løft eller kant. Omslagskjolen har et lavtere ermfeste som lager en mykere form. Dette kan være en fordel om du har framtredende skuldre. 

Antrekkene:
Lace dress - 2700 ,-
Lace wrap dress - 2600 ,-

-

DEL 3


REKTANGEL & SMAL REKTANGELFASONG

REKTANGEL OG SMAL REKTANGEL

Rektangelfasongens hovedtrekk er:
- Rette skuldre og brystkasse
- Rette hofter og underdel
- Lite definert midje
- Noe mage

Smal rektangelens hovedtrekk er:
- Smale skuldre
- flatt bysteparti
- Smal og lite definert midje
- Smale hofter

Denne kroppsfasongen har en silhuett som er ganske rett - med skuldre, midje og hofter i ca samme bredde. Da kan det være fint å tenke på plaggets fasong og størrelsen du velger. For eksempel kan du velge å kjøpe Lace puff blouse i den «vanlige» størrelsen din, fordi toppen er vid i modellen. Velger du et plagg (for eksempel kjole) som svinger inn i midjen, kan det derimot hende at du må opp i størrelse fordi plaggets smaleste punkt ikke er ditt smaleste. Det betyr likevel ikke at du ikke kan bruke plagg som svinger inn og definerer din midje!

Du kler denne omslagskjolen (også omslagstopper er fine til deg), fordi at du for det første får en dyp utringing. En rund- eller V-hals er kledelig til deg, av samme grunn som er nevnt tidligere i bloggen - Alt dette med linjer som trekker i riktig retning. Detaljer eller smykker i dette partiet vil trekke oppmerksomheten den veien. Vi ønsker lettere sagt fokus til byste- eller hoftepartiet når vi skal finne antrekk til en rektangelfasong. Dette kan vi skape med mønstrete klær og detaljer som rysjer, folder og blonder. Kjolen som er vist på bildet over (Lace wrap dress) har både blonder og en omslag, og i tillegg et bånd som du kan markere midjen med. Dette kan gi litt form eller en illusjon av en midje til din fasong! Kjolens fasong er forholdsvis rett men lett formet, som skapt for rektangelfasongen. Beltet kan du knyte foran eller bak. Om du ikke liker eller kler å lage en tverrlinje over magepartiet, så knyt bare bak og behold en uforstyrret flate i front.

Antrekket over:
-Lace wrap dress– 2600 ,-

Antrekket under:
- Everyday tunic – 1500 ,-

Jeg vil kort nevne en annen kjole som er fin til denne kroppsfiguren, men som kanskje ikke er like lett å håndtere for en med pærefasong for eksempel. Everyday tunic er en kjole som har en H-fasong. Det jeg da mener med dette er at kjolen har en rett fasong, det er ingenting på den som markerer midjen. Dette er en fasong som korresponderer med en rektangelfasong. Den vil legge seg veldig pent på både hofter og skuldre. Men siden jeg allerede har trukket inn pærefasongen i dette avsnittet, så kan jeg vel forklare hva jeg mente med at kjolens fasong kan være vanskelig for en med pæreform. Ettersom en pærefasong har hoftene som sitt bredeste punkt, kan det være at man må velge denne H-fason kjolen i en større størrelse. Det kan være en fin løsning, men det som også kan skje er at kjolens overdel/skuldrene på kjolen da kan bli for stor. Dette avhenger av hvor store forskjeller det er i bredden på hofter og skuldre. Man er nødt til å prøve seg litt fram noen ganger! :)

Det er andre fine huskeregler som man kan forholde seg til når man skal finne klær til en rektangelfigur. Prøv å legge til litt fylde ved å lage kurver fra midjen – en liten påminnelse av det du allerede har lest – trekk oppmerksomheten til byste- og hoftepartiet. Bruk for eksempel vide bukser, A-formede skjørt, kimonotopper, og omslagstopper.

Antrekket under til venstre:
- Flerken baggy torusers – 1400 ,-
- Fall kimono top – 1100 ,-

Antrekket under til høyre:
- Softer than soft wrap jacket  - 1750 ,-
- Lace skirt – 1450 ,-


Jeg håper dere fant dette innlegget nyttig så langt, men fortvil ikke hvis ikke din fasong ble nevnt i dag! Siste blogginnlegg kommer 26.oktober! Da skriver også stilanalyst Marianne Mac om noen av sine tanker. Følg med videre :))

Ferietips og din garderobe i en koffert

Det er mange som tar seg en velfortjent ferie nå og skal nyte dager eller uker med gode folk rundt seg, god mat og fine lokasjoner. Men først skal man gjennom hele prosessen med planlegging og pakking. Vi har lyst å hjelpe deg med å pakke. Les videre og få pakketips, og tips til fine sommerantrekk. PAKKELISTE

Lag en pakkeliste på forhånd for å få mer oversikt over hva du trenger å ha med. Noter underveis hvis du kommer på noe du hadde glemt å ta med da du skrev listen din. Det dukker stadig opp noe man plutselig husker hadde vært praktisk å ha med. I mitt tilfelle så glemmer jeg alltid myggspray. Hvis du skriver pakkelisten din på et notat på mobilen så kan du også bruke lista til hjemreisen for å sjekke om du har fått med deg alt hjem.

Er det lenge siden du har vært på tur, og du bare klarer ikke å komme på hva du burde ha med - Så finnes det alltid pakkelister på nettet. Bare søk på fjelltur pakkeliste, storbyferie pakkeliste eller lignende. Bruk pinterest.com eller google.


ANTREKK

Planlegg antrekk på forhånd og pakk det som kan kombineres sammen på flere måter. Dersom du skal på fjelltur så gjelder kanskje ikke disse tipsene like mye, men det er et godt tips ellers! Uansett om du skal til Syden eller på storbyferie. Med dette tipset pakker du sannsynligvis litt lettere enn du ellers ville gjort. 

Et bonustips, som jeg lærte av ei en venninne bare for et par år siden, er å ta bilder av antrekkene du har planlagt før du pakker de ned i kofferten eller baggen. Legg til bildene av antrekkene i en egen mappe på telefonen så har du tilgang til antrekkene dine hele tiden mens du er på ferie. Det kan jo bli overveldende når du står og ser nedi kofferten og kanskje ikke har så god tid før du må ut døra. Du sparer tid ved å ha bildene klare, og slipper å lure på hvordan det egentlig var du ville kombinere plaggene. 


Bildet over viser hvordan du kan bruke din Dragonfly skjorte til to ulike aktiviteter. Bruk den på stranda med din favoritt shorts og bikini, eller til den fine buksen din når du skal ut på middag utover kvelden. :)

Det er en perfekt dag til kveld skjorte! 

Pris:

Dragonfly Shirt: 980 kr (Førpris: 1400 kr)

June Trousers: 980 kr (Førpris 1400 kr)

Ps.... 

Trenger du en liten hatt mens du ligger på stranda så har vi en superfin bucket hatt i økologisk denim til kun 610 kr!!

Ghibli Sweater er en kort genser fra årets vårkolleksjon. Den er helt genial å pakke med seg på ferie, og jeg skal fortelle deg hvorfor!

Den kan du bruke til kjoler, shorts, skjørt og bukser. Den tar ikke stor plass og er fin å ha om man ligger på stranda og det plutselig blir kjølig, på båttur eller når du tar deg et glass på uteserveringen. 

Ghibli sweater: 840 kr (Førpris 1200 kr)

På bildene under kan du se hvor godt Ghibli sweater passer til ulike outfits!

Når du pakker så er det veldig praktisk å ta med plagg som du kan bruke fra dag til kveld!

For eksempel er Dragonfly shirt dress (vi har to varianter, kort og lang) perfekt til dette. Du kan bruke den med sandaler, en strandveske eller sekk, og solbriller på dagen. Men når solen tar kvelden, så kan du skifte til noen finere sandaler eller høye heler, en liten veske og slenge på en genser. 

Pris:

Dragonfly shirt Dress: 1680 kr (Førpris 2400 kr)

Dragonfly Short shirt dress: 1505 kr (Førpris 2150 kr)

Evas dress: 1260 kr (Førpris 1800 kr)

Short Jeans: 1450 kr

Classic Jersey V-top: 490 kr (Førpris 700 kr)


Noen av våre gensere / jakker:

Supersoft turtle sweat:1900 kr

Ghibli cardigan: 1050 kr (Førpris 1500 kr)

Ghibli sweater: 840 kr (Førpris 1200 kr)

Ghibli Bolero: 770 kr (Førpris 1100 kr)

Ghibli jacket: 1225 kr (Førpris 1750 kr)


PAKKETIPS

Bare et lite avbrekk fra disse inspo bildene og fine antrekkene - Nå over til litt flere pakketips!

Nå har vi jo allerede nevnt at det er lurt å pakke klær som kan kombineres på ulike måter, men vi kan ikke understreke dette nok! Dette er det aller viktigste når du pakker, eller i hvert fall veldig lurt. Når du pakker tilbehør, sko og lignende, så kan du prøve å tenke på samme vis - "hvilke sko kan passe til disse tre antrekkene..?".

Et annet tips jeg har fått med meg som jeg vil dele med dere, er hvordan du kan pakke halskjedene dine uten at de krøller seg i hverandre. Dette har jeg testet ut selv, og det fungerer så bra at jeg nok kommer til å gjøre dette hver gang jeg skal reise. Det du gjør er å tre smykket gjennom et sugerør. Super enkelt og helt genialt. Se på videoen under.


Har du barn du skal reise med? Jeg har fått et ordentlig lurt pakketips av en som er mamma, enda jeg selv ikke er mor. Men hei, dette er nyttig uansett!

Hvis du skal pakke dine barns klær i samme bagasje som din egen, så kan du pakke klærne til barna dine i egne zip-poser. Marker posene med navn og du har dem lett tilgjengelig. Dine egne klær kan du la ligge fritt i baggen/kofferten. 

Dette tipset kan jo anvendes med en liten vri (om du ikke reiser med barn). Pakk dine planlagte antrekk i zip-poser for eksempel. Kreativiteten stopper ikke her..

Pakk noen av tingene dine i et fint handlenett som du kan bruke som veske mens du er i feriedestinasjonen din.

Har du kjempelyst å pakke med deg favorittkjolen din eller noe annet som du vet kommer til å krølle og rynke seg totalt i kofferten? Nå er jo ikke dette noe absolutt alle har hjemme, men hvis du har det, så kan du ta med deg håndsteameren din. Den tar ikke mye plass om du prioriterer et lite rom i bagasjen til den.

Pakk sokkene i skoene - hvorfor ikke! Dette er et annet tips jeg har fått. Ellers er det alltid lurt å sjekke hvordan været er dit du skal og pakke klær som passer været. 


INSPIRASJON


Bare litt inspirasjon..

Basics eller klassikere, som omslagskjolen, er alltid sikre vinnere og gode å ha med på ferie. Basics kan alltid kombineres med noe annet du har, enten om det er ensfargede plagg eller med mye print på. Mens omslagsjolen ofte kan fungere som kjole eller som en topp/tunika med en bukse under. Dette kommer selvfølgelig helt an på fasongen på kjolen, men bare prøv deg frem!

Slim wrap dress: 1260 kr (Førpris: 1800 kr)

Bucket hat: 610 kr

Classic J singlet: 343 kr (Førpris: 490 kr)


Summer strap dress, som du ser bilde av under dette avsnittet, er en superfin selskapskjole som har en overdel med god stretch, og et glatt og fint skjørt. Vi har hatt mange hyggelige kunder innom som har kjøpt denne med formål om å bruke den som en sommerkjole! Det er kjempe smart, for da er mulighetene åpne, og du kan bruke den til fest også. 

Summer strap dress: 1225 kr (Førpris: 2450 kr)


På bildene under har modellen på seg Dragonfly trousers i en nydelig og livlig fersken farge, sammen med en topp som har en drapering i overdelen. Denne buksen er kjempe behagelig og er veldig enkel å pynte opp eller å tone ned. 

Dragonfly trousers: 980 kr (Førpris: 1400 kr)

Classic J drape tee: 511 kr (Førpris: 730 kr)


Vi håper pakkehjelpen var nyttig, eller i det minste gøy å lese gjennom. Har du noen lure pakketriks eller generelle ferietips? Del dem gjerne med oss i kommentarfeltet! :)

Vi ønsker dere en riktig god sommer!!

Fotoshoot med stoffavhengig

Marie Hansen er en influencer på instagram som kaller seg selv Stoffavhengig på meide plattformen. Hun er ei ung kvinne med interesse for bærekraftigmote, og det er derfor ingen stor overraskelse over at hun redesigner og syr sine egne klær. Bærekraftig mote er noe vi støtter, så vi ble glade over å kunne få samarbeide med en ung og talentfull sjel som Marie! :)

Oppdraget baserte seg på at hun skulle style noen antrekk med plagg fra vårkolleksjonen slik hun selv kunne tenke seg å bruke klærne. Nå får dere også se de fine bildene vi fikk tilsendt!


ANTREKK 1 

Pris: 

- Dragonfly shirt dress i dusty yellow - 2400,- 
- Ghibli cardigan i Lime - 1500,-

Med sneakers til dette antrekket får man en sporty look. Stripene på beltet og en kul fanny pack bidrar også til å lage en sporty karakter. Marie har valgt å ha på seg Ghibli cardigan over kjolen. Fargekombinasjonen er super frisk og sommerlig! Å ha Ghibli cardigan over Dragonfly kjolen fungerer best om du lar den være åpen slik Marie har gjort her. Eventuelt å bare kneppe de midterste knappene.


ANTREKK 2

Pris:

-Dragonfly short shirt dress i white - 2150,-
- Supersoft short jacket i oransje - 1900,-

Dette er en kort versjon av Dragonfly shirt dress. Det er korte ermer på denne, men ellers er den lik i utseende. Akkurat den Marie har på seg her i hvit, har vi kun i den korte varianten. Men det er ellers mange nydelige farger å velge mellom! Marie har valgt å plassere beltet på siden og ikke midt på, en kul måte å style på. Det som også er mulig, er å bytte ut beltet med et du har hjemme! :)

Supersoft short jacket er strikket i tykk, myk og lodden ull som gjør den utrolig deilig å ha på! Ulljakken kan brukes til mye annet, for eksempel noen gode jeans, men den er like fin å slenge over kjolen om det er kjølig eller om du for eksempel tar en spasertur en fin sommerkveld! :)


ANTREKK 3

Pris:
- Ghibli cardigan i fargen oker- 1500,-
- Dragonfly trousers i fragen dusty yellow- 1400,-

Cardiganen er laget i 100% merinoull. For å beskrive den enda mer detaljert, så er det en bred ribbekant i bunnen 

På bildene over har Marie på seg en svart turtle neck fra egen garderobe under vår Ghibli cardigan. I tillegg er hennes sneakers og ytterjakke fra egen garderobe. Men se så gjennomført et antrekk blir når man prøver plaggene sammen med annet tilbehør! Vi digger det!