Maria Klemp Dolmen - 22.07.2016 07:09

25.07.2016 07:28

Hva nå?Hverdagen i en liten bedrift kan være spennende. Til tider litt for spennende. Vi tar valg, ombestemmer oss, tenker igjen og prøver på nytt. Noen ganger bommer vi, andre ganger treffer vi blink. I det siste året har noen forlatt oss og andre kommet til. Vi har åpnet butikk i Posthallen, først noen dager i uken og så til fullåpen butikk. Vi jobber med å ha gode rutiner innad i bedriften så vi kan gi dere som kunder best mulig produkt og service. Samtidig må vi se framover og har flere spennende planer på blokka.

Mettes visjon for designet er stadig i bevegelse. Og takk og lov for det, ellers hadde det ikke vært spennende for kundene å komme igjen sesong etter sesong. Men driften rundt skal også bevege seg i samme retning. For eksempel er det slik at med detaljerte mønster og spennende passformer gis det ikke alltid økonomisk rom til et forhandlerledd. Eller til selgere som ikke har kjennskap til visjonen bak plagget. Med egne butikker og ansatte som kjenner Mette godt kan vi gi kundene gode svar. For hvorfor er egentlig båndene sydd på akkurat der de er? Eller hva man kan gjøre om en strikkejakke passer perfekt bortsett fra den ene knappen som ikke vil helt igjen?
Enkelte ting, som å sørge for kunnskap blant våre ansatte, er godt synlig for kundene. Andre ting skjer helt under overflaten. Vi må være villige til å løfte blikket for å se de lange linjene. Vi må tørre å ta sjanser, men samtidig trå varsomt. Alt vi gjør har en mening. Noen ganger må vi ta valg før vi føler oss klar for det. Aller helst skal vi jo finne løsninger allerede før dere har følt på problemet. Men nyttigst av alt er det ofte å spørre dere. Hva vil dere ha av oss? Hvordan kan vi møte deres ønsker uten å gå på kompromiss med oss selv? 


Fordelen med å være en liten bedrift er at vi kan bevege oss raskere, gjøre merkbare endringer fortere. Ulempen er å ikke ha økonomi eller arbeidskraft nok til å tilby hva større merker kan og som mange kunder forventer. Det er grunnen til at vår store og fine butikk i Posthallen ligger bortgjemt i Kvadraturen og ikke midt på Karl Johan. Vi skulle ønske vi hadde en nettbutikk som Zara, men det ligger en del programmeringstimer unna vårt budsjett.


Men vi jobber godt med det vi har og hva vi kan. Strenge rammer krever bare bedre kreativ tenking.
Det siste året har jeg jobbet med forretningsutvikling hos Mette Møller. Jeg håper og tror at vi er på en kurs der vi kan møte mange av deres ønsker i tiden framover. Føler du at du brenner inne med en idé som kan være til hjelp for oss er jeg alltid lydhør for forslag. Send meg gjerne en mail på maria@mettemoller.no.


Psst! Vi holder stengt pga oppussing på Grünerløkka i mandag og tirsdag denne uken. Vi åpner som normalt onsdag og i mellomtiden er du som alltid velkommen til Posthallen :)Hilsen Maria
Forretningsutvikler

Neshat Golparvar - 14.07.2016 10:37

18.07.2016 09:21


Det fineste med ferie


Det fineste med ferie er å bytte på å sitte med tærne i sanda og å hoppe i krystallklart hav,

ha saltvannskrøller, spise tapas til konturer av palmer i skumringen og bestemme seg for å gjøre

nøyaktig det samme dagen etter.Like fint, om enn finere, er det er å vite hva jeg skal ha på meg uten å anstrenge seg.

Å føle seg fin uten anstrengelse er noe jeg higer etter på en avslappende ferie, men også i hverdagen.

Det er nettopp det som er så fint med Mettes klær, man føler seg alltid kledd og man føler seg alltid fin!


Det er selvfølgelig veldig stas å selv føle seg fin i det man har på. Dog er det ekstra stas å merke at 

de rundt deg smugkikker på antrekket, enten det er i Københavns gater eller på Costa Blanca­-kysten.

Med både storby og strand på agendaen,

var det fint å ha Jenna square dress og Linda ­coat med.

De ga flere kombinasjonsmuligheter og antrekk til flere anledninger.

 Jenna­ sqaure dress med Linda coat over var like kul på 
vandring i botanisk hage i København,

 som på vei til middag i Playa Flamenca.


God sommer og nyt ferien! Og husk å føle deg fin - kanskje i noe fra sommersalget? :)

Sommerklem fra Maria

Butikkmedarbeider

Maria Klemp Dolmen - 08.07.2016 06:47

11.07.2016 12:04


Pipp wrap dress fra morgen til kveld


Jeg nyter Oslo til det fulleste om sommeren.
Lange dager med utallige muligheter for hygge og moro. Vårens overfylte parker har roet seg noen hakk og det er endelig mulig å finne en ledig plass uten å få en ball eller boomerang i hodet. I pipp wrap dress føler jeg meg fin uten å være for pyntet for dagen.
De lyse ermene gjør kjolen sporty, samtidig som fasongen sørger for femininitet. 

Det er jo ingen tvil om at det vekslende været preger den norske sommeren. 
Er det varmt nok for sommerkjole er jeg selvsagt glad, men at strikkejakken må komme fram på kveldstid gjør meg slettes ingen ting. Jeg hamstret cardiganer i høst, og den tynne ullstrikken gjør seg godt til en kjølig sommerkveld.
Sommerhilsen fra Maria,
Forretningsutvikler