På bildene over og under har Camilla har på seg Magnolia sweater i green (1100) over Fluid strap dress i black (1700)

og Fluid trousers i red (990)

Lett og deilig jersey smyger seg behagelig rundt kroppen og følger lekent med i hver bevegelse. Jeg har kalt disse klærne for Fluid nettopp fordi de liksom flyter med deg. Smale og ettersittende partier har fått følge av store flater som gjør all komfort feminin og nett.  

På bildene over og under har Maria på seg Fluid strap dress i red (1700) og Magnolia bolero i yellow (980)


På bildet over og under har Camilla på seg Fluid long dress i red (1900) og Fluid kimono dress i sea (1700)


Våren og sommerens strikkeplagg har jeg kalt Magnolia. Denne vakre blomsten med så klare og definerte linjer som allikevel fremstår myk og sart. Fargene er delikate og føyelige, og den tynne, tynne merinoullen snakker samme språk. 


På bildene over og under har Shilpu på seg Magnolia kimono i yellow (1650) Fluid tee i sea (480)

og Fluid trousers i sea (990)

På bildene under har Camilla på seg Fluid summer dress i red (1750)


Modellene er ikke retusjerte eller strukket i noen retning som ikke er i takt med virkeligheten.

Camilla er 168 cm høy og bruker størrelse 36 til 42. Maria er 160 cm høy og bruker størrelse 36. Shilpu er 170 cm høy og bruker størrelse 36.


Foto: Mette Møller

Styling: Linda/ Pudder

Sminke og hår: Sara/Pudder
En fin skjorte er alltid godt å ha i klesskapet. Noen har en og andre har flere i ulik fasong og størrelse. Det finnes skjorter som er både oversized og skjorter som sitter mer inntil, men i dag er det veldig mange som velger en skjorte som sitter litt løsere på overkroppen :) Det gir et lett, men fint uttrykk. 

Det jeg synes er finest med å eie en skjorte er at man alltid har noe man kan føle seg fin i. En skjorte man kan bruke både på jobb, hverdag og til fest. Et plagg med mange muligheter der altså. Årets vår-kolleksjon består av både løse, store skjorter og noen i mindre, men løs fasong. Du får dem i klassisk fin viscose og kul stripete bomull :) 

Jeg har satt sammen noen antrekk der du kan se hvordan du kan bruke skjorten til hverdags siden livet består mest av hverdager :) Jeg velger å style den med jeans for å få et hverdagslig uttrykk på det hele, men altså.. Har du en jeans og en skjorte kan det aldri bli feil;)  Håper du blir inspirert :) 

Vårens to klassikere tar begge i utgangspunktet militærjakker som gjennom de siste 100 årene har funnet vei fra luftige fly og skitne grøfter til den viktigste catwalken i verden, gata. Det finnes nesten like mange varianter som brukere og de brukes av alle på tvers av kjønn, nasjonalitet og alder.


THE BOMBER

Flyverjakka eller bomberjakka ble i utgangspunktet laget til piloter i første verdenskrig og ble spesielt designet for å holde dem varme i de åpne cocpitene. Fra 70 tallet var de et viktig plagg for skinheads og scooterboys/ mods før filmen Top Gun gjorde den til allemannseie i 1986. Dens popularitet har gått i bølger siden, og akkurat nå er den på en topp igjen. 


To av våre bombers er laget i et vind og vannavvisende materiale som tar vare på deg ved behov. Den siste er laget i denim av økologisk bomull. Formen er enkel, ren og gjenkjennelig uten videre vissvass.
På bildet over og under har Kine på seg "The bomber" i creme og "Straight jeans". Hun er 166 cm høy og har på seg jakke i størrelse 36.

Ved siden av på bildet under har Hanna på seg "The bomber" i blå denim og "Slim jeans". Hun er 174 cm høy og har på seg jakke størrelse 36. På bildene over får jakken et litt tøft og maskulint utrykk,- "Girls in the hood". På bildet under er jakken stylet mye mykere i lag på lag med kjole og skjorte. Det er gode kameleoner som blir til klassikere. De sklir lett inn i forskjellige miljøer og uttrykksformer. Hard med de harde, myk med de myke.


På bilde under har Anne på seg "The bomber" i sort, "Big striped cotton shirt" i black stripes og "Fluid skirt" i sort. 
THE TRENCH

Den vil vel hete lang vindjakke på norsk, men trench er et godt innarbeidet navn på denne type jakke, også her i Norge. The trench coat var i utgangspuktet et plagg laget for offiserer i hæren under første verdenskrig til bruk i skyttergravene (the trenches) på begge sider av frontlinjen. Derav navnet Trench.

Heldigvis er det mest i kampen mot vinden vi bruker den idag. Vårens utgave er laget i et delvis impregnert bomullsmateriale og er fit for fight. Formen har rene og klare linjer og farger i tråd med forvårekolleksjonens inspirasjon:  Hvit som snøen, blå som himmelen og sort som natten. 

På bildene under har Camilla på seg "The trench" i blå denim. Hun er 166 cm høy og har på seg størrelse 36. Denimen er laget av økologisk bomull. Under har hun på seg "Solid sweat" i fargen blå, og "Slim jeans".
På bildet under har Kine på seg "The trench" i fargen creme. Kine er 166 cm høy og har på seg jakke i størrelse 36. Under har hun "Striped sweat" i fargen grey stripes og "Slim jeans".Foto: Mette Møller

Styling: Linda/Pudder

Hår og sminke: Sara og Charlotte/ Pudder