_Kill Bill_
        PLUKK OG MIX
Den første delkolleksjonen er blitt godt tatt i mot og med dette vil vi vise dere hvordan dere kan sette sammen de ulike plaggene. For å vise dette presenterer vi en plukkside der du lett kan se hvilke muligheter du har. Har du allerede kjøpt deg KILL BILL SWEAT DRESS? Du kan bruke den over KILL BILL TROUSERS.


Plukksider som dette vil vi lage for hver del-kolleksjon som kommer. Vi vil gjøre det gøy for deg å bruke klærne våre på mange forskjellige måter:)  


Et plagg er ikke bare et plagg, og her viser vi deg kombinasjonsmulighetene. Denne gangen har vi satt sammen en sporty hverdagslook. 


 

THE DRESS er en lett ullkjole som mange av dere kanskje kjenner igjen fra vår/ sommer-kolleksjonen. Fasongen er den sammen, men modellen har fått lange ermer og nye spennende høst-farger. Disse fargene tas igjen i resten av kolleksjonen.

Dette gjør at du kan kjøpe THE CARDIGAN og bruke over kjolen for de ekstra kalde dagene. 
THE CARDIGAN er i tynn merinoull. Formen er asymetrisk slik at du skal få et mer spennende plagg. Alle fargene passer også fint sammen og kan kombineres akkurat slik du ønsker. 


Liker du fargen yellow eller mint, men er usikker på om du kan ha den så nært ansiktet, så kan du lett bruke en av toppene i en annen farge inni. På den måten får du bruke fargen, men bryter det opp mot ansiktet. 


Håper dette ga deg litt inspirasjon frem til neste innlegg :) 

Følg oss gjerne på Instagram for flere bilder og oppdateringer: @mette_moller_ Kill Bill blogg uke 33FRA YOGA TIL KILL BILL

Hvordan kommer en kolleksjon seg derifra til dit?

Ofte blir jeg spurt hvor jeg får inspirasjonen fra, og svarene er veldig diffuse. Fra overalt, fra blader, magasiner, filmer.... hmmmm. Sannheten er at jeg vet ikke. Hva som inspirerer den ene dagen gir deg kanskje ingenting den andre. "Det bare kommer fra mitt indre" høres jo ganske pompøst og klisjefylt ut. Så hvordan jeg kom på å lage denne Kill Bill inspirerte serien er litt interessant.


Denne første delen av høstkolleksjonen startet som en serie med yogaklær. Jeg er glad i å bevege meg, og er allsidig i min trening. Noe som videre gjør meg opptatt av tøyet jeg trener i. Det har for mange eller feil farger, det gir ikke rett varme til rett tid eller det passer ikke, hverken stil eller kropp.


Jeg var og er på god vei i min kreering, konsept og former kom på plass, men jeg manglet gode nok materialer for å kunne gjøre det klart til denne høsten. Dog, i denne materialreserarchen fant jeg en litt tykk og fast  jersey i viskose. Den er uegnet for en god treningsøkt, men perfekt for en litt uhøytidelig hverdag tidlig på høsten.


I yogakolleksjonen designet jeg også tøy du har på før og etter trening. Det var bla en deilig genser å trekke over, en god jakke å brette rundt deg og en deilig bukse over tightsene. Gode modeller jeg fortsatt kunne bruke i dette nye materialet.


Og snakker man sport, så er striper lov, jeg elsker striper! Gode kontraster er også lov. Et par nøytrale farger, sort og grått, så kontrasten......gult! Sennepsgult, nostalgisk og dempet men tydelig. Til svart? Oh, for hardt. Til marine? Ja! de Spiller godt på lag.


Så ruller kolleksjonsballen avgårde. Som å trykke ut pepperkakefigurer. Lage antrekk, lage gode kombinasjonsmuligheter,- genser under jakke med skjørt til, eller bukse. Bukse under kjole eller med jakke til å brette rundt.


Tegne, tegne... Det er flere designere som lager kolleksjoner som krysser grensen til sportstøy. T by Alexander Wang er en av dem jeg inspireres av. Jeg liker også godt hva Stella McCartney gjør for Adidas. Jeg følte jeg var i denne sfæren i ettersom jeg kom lengere og lengere inn i arbeidet.


Men hvor har jeg sett dette før? Tenke, tenke et kjapt Googlesøk og jeg avslørte meg selv. Utrolig,-  inspirasjon kan gjemme seg i underbevisstheten i 13 år! Jeg har sett filmen kanskje to ganger, er ikke spesielt glad i glad i den, men altså denne scenen med Uma Thurman i grilldress og Lucy Liu i en vakker kimono bare ventet på de rette omstendighetene for å boble opp til overflaten. Mitt pompøse indre har talt!

Jeg gi dere min farstfylte, bevegelsesvennlige, Kill Bill inspirerte hverdagskolleksjon!Kill Bill kommer i følge med en serie i tynn ull jeg kaller "The". Den er mer i tråd med "sportsinspirert-tøy-i-hverdagen" inspirasjonen jeg trodde jeg jobbet etter fra i starten. Det stramme designet i jerseyen blir myket opp av løse og ledige gensere med assymetriske snitt. Sporty, fritt og avslappet. Jeg la lys mint og lys grå til fargeskalaen for å lette på utrykket. I sammenhengen blir de som et lette svev i all kraft som kommer fra Kill Bill.

Se mer klær og farger i nettbutikken. Utover høsten følger flere små serier som bygger opp under denne, uten å være likt i det hele tatt.

I bloggen har jeg brukt stillbilder fra Quantin Tarantinos film Kill Bill fra 2003, bilder fra Stella McCartneys kolleksjon for Adidas og tegning fra Folio Illustration Agency.

Alle egne bilder er tatt av oss på huset, Neshat Golparvar og Mette Møller.
Blog uke 32

#Mollerteam
Det å jobbe mot et marked kan til tider være veldig krevende. Vi vil jo gi dere en god opplevelse og ikke minst en grunn til å følge oss på sosiale medier. Da er det viktig at vi lager innhold som er interessant for dere å lese og følge med på:)  


Men hvem er egentlig dere og hvem er egentlig vi? Hva har vi til felles og hvor er vi ulike? :) For at DU skal kunne bli bedre kjent med oss som jobber i Mette Møller har vi alle en egen Instagram-profil som er knyttet opp mot vår hverdag i Mette Møller. 


 
Maria jobber som forretningsutvikler. Det vil si at hun jobber med at bedriften vår skal kunne utvikle seg over tid og hva vi må gjøre for å nå våre mål. 


Hvis du følger henne på Instagram vil du få se alt fra fine naturbilder og mer av hennes personlige stil i hverdagen:)


Bli bedre kjent med Maria her: maria_mollerteam 


Martine jobber med markedsføring og daglig drift av butikkene. Du vil derfor kunne møte henne i en av våre butikker:) 


På instagram vil du kunne se hennes personlige stil, ulike sammensetninger av antrekk og små glimt av hennes hverdag.


Bli bedre kjent med henne her: martine_mollerteam 
Neshat jobber med det visuelle. Hun styrer vår offisielle Instagram-konto og sørger for at butikkene våre ser spennende og innbydende ut.  


Du har kanskje lagt merke til at butikken på Grünerløkka har fått seg en runde med oppussing. Dette er takket være Neshat :) I tillegg har hun ansvar for daglig drift av butikkene sammen med Martine. 


Bli bedre kjent med henne her: neshat_mollerteam
Det er nok mange av dere som kjenner til Mette fra før :) Hun er jo designer og eier av merket. 


Hvis du følger Mette på Instagram får du små sneak-peaks av hva hun jobber med og hva du kan vente deg fremover i de kommende kolleksjonene.  

Dette er en unik mulighet til å bli enda bedre kjent med personen bak merket. :) 


Følg Mette her: mette_mollerteam